Свързани новини

08.07.2009 11:57

Двама нови на проба за Локомотив Пловдив

Видян 1868 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нападателят на Марица (Пловдив) Тодор Тодоров се завърна от 20-дневни проби в Бохемианс (Прага), предаде БГНЕС. 22-годишният таран е бил одобрен от старши треньора на елитния чешки тим Радек, но си пристигна без договор с пражкия тим. Пловдивчанинът очаква техен представител да пристигне в Пловдив до средата на юли за да преговаря за трансфера. Докато чака обаче Тодоров е присъедини към лагера на Локомотив (Пд) в Банско и започна тренировки с "черно-белите". Тодоров ще бъде тестван в няколко контроли в Локо и ако бъде одобрен на Лаута, тогава ще избира къде да играе – в България или Чехия. Както е известно футболистът се представи много добре по време на пробите си в Бохемианс. Той вкара един гол при равенството 2:2 на елитния чешки тим срещу ФК Кладно в контрола, играна в чешката столица. Пловдивчанинът бе на терена цял мач и освен попадението остави много добри впечатления с изявите си в елитния пражки клуб. Във втората контрола, в която игра – срещу Виктория (Пилзнер) удар на Тодоров срещна напречната греда. "Бяха много тежки тестове в Чехия. Тренировките бяха направо като за командоси. Чехите много наблягат на физическата подготовка. Сега съм напълно готов за началото на първенството. Конкуренти за моя пост по време на пробите ми в Бохемианс бяха двама африканци – момче от Гана и камерунец, както и няколко местни момчета.
След тестовете ме извика старши треньорът им, за да ми каже, че иска да остана и да продължа да тренирам, докато шефовете на двата клуба не се разбират за договор. Аз обаче не останах там, защото първо носталгията здраво ме подгони. И второ – защото аз все още нямам договор с чехите и предпочитам да изчакам развитието на нещата в България, докато техният представител пристигне в Пловдив. Сега се чувствам много добре физически. Направих сериозна лятна подготовка с отбора на Бохемианс (Прага) и в България, вече мога спокойно да играя направо в някои наш професонален тим", каза Тодор. Докато бил в Чехия, Тодоров получил оферта да отиде в Ботев, но след като Тенчо Тенев отказал треньорския пост при канарите, трансферът зациклил.


Словенският халф Деян Комленович се присъедини към лагера на Локомотив Пловдив в Банско. 24-годишният футболист ще изкара първия етап от подготовката на "черно-белите", като бъдещето му в клуба ще зависи от пълните функционални изследвания, на които ще се подложи по-късно. Освен Комленович, още двама нови футболисти пристигнаха на пробен период. Това са нападателят на Марица Тодор Тодоров и бившият играч на Родопа Динко Дерменджиев. "Заниманията протичат нормално. Важното е, че на този етап всички момчета са здрави и тренират пълноценно", заяви помощник - треньорът на Локомотив Стефан Генов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.