20-кратният носител на титли от Големия шлем не бе допуснат до защита на титлата си от Откритото първенство на Австралия през януари

Свързани новини

11.03.2022 10:44

Джокович започва сезона на червено в Монте Карло

Видян 1272 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новак Джокович потвърди участие на турнира от сериите Мастърс 1000 на червени кортове в Монте Карло, с което ще започне подготовката за защитата на титлата си на Откритото първенство на Франция следващия месец, съобщи сърбинът на своя уебсайт.




20-кратният носител на титли от Големия шлем не бе допуснат до защита на титлата си от Откритото първенство на Австралия през януари, след като беше депортиран от страната, тъй като не беше ваксиниран срещу коронавирус.




34-годишният Джокович ще пропусне турнирите от Мастърс 1000 този месец в Индиън Уелс и Маями, тъй като няма да може да влезе в Съединените щати без сертификат за ваксинация.




„Новак ще открие сезона си на клей в Монте Карло, където спечели два пъти титлата през 2013 и 2015 година“, се казва в публикация на неговия уебсайт.




Монако, където живее Джокович, допуска чуждестранни пътуващи с доказателство за възстановяване от Covid-19 през последните шест месеца. Джокович каза, че е дал положителна проба за вируса за втори път през декември.



Турнирът в Монте Карло от 10 до 17 април ще бъде вторият през сезон 2022 за Джокович, който загуби в четвъртфиналите на турнира ATP 500 в Дубай миналия месец.




Франция разхлаби ограниченията си за коронавируса този месец, като сертификатите за ваксини вече не са задължителни от 14 март, отваряйки вратата на Джокович да защитава титлата си на "Ролан Гарос".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци