Свързани новини

12.05.2021 16:22

Левски с нов съмнителен спонсор

Видян 1704 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболният Левски уреди нов спонсорски договор със съмнителна австрийска компания, която има дъщерно дружество в България с 0 лева приходи, алармира във фейсбук финансовият журналист Миро Иванов:


   "Всички знаем, че Левски прави чудеса, но чак такова чудо...


Новият спонсор BELFRY Group има дъщерно дружество в България. Дъщерно - силно казано, защото е в партньорство 50:50 с непознат за масовата публика български субект, физическо лице от Дупница .


Всичко това може да е леко странно, но сега се дръжте - от 2017 г. това българско дружество има 0 (нула) лева приходи. Очертава се от партнирането си в Левски бизнесът да полети...” ,  пише в социалната мрежа Иванов.


BELFRY Group е базирана в Австрия и "предлага всеобхватен и разнообразен набор от услуги в областта на създаването, разширяването и поддържането на инфраструктура в региона на Централна и Източна Европа, както за публичната сфера, така и за частни клиенти. Философията на компанията се базира на високоефективното изпълнение, основаващо се на дигитализирани процеси и на решения, които спестяват както разходи, така и ресурси в интерес на клиентите и на околната среда", гласи официалното съобщение в сайта на Левски по повод новия спонсор. Представяне без конкретика в проекти, което кънти на кухо.


Любопитен е въпросът по какъв начин футболният Левски, който се тресе от безпрецедентна финансова криза успя да уреди поредния си спонсор от Австрия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева