Свързани новини

16.03.2021 09:47

Джошуа и Фюри се разбраха за два двубоя

Видян 1400 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са подписали договор за два мегасблъсъка помежду си, информират водещите британски медии. През последните месеци двамата шампиони в тежка категория водеха ожесточени преговори, като още не са известни нито дата, нито място на дългоочакваните събития.
Очаква се двете срещи между британците да се проведат тази година. Плановете са първата среща да е през лятото, а втората през зимата. Реваншът е гарантиран без значение от това, което ще се случи в първата им битка.
“През следващите седмици ще работим усилено, за да осигурим и договорим дата и място на най-голямата битка в историята на бокса”, коментира накратко мениджърът на Джошуа Еди Хърн пред Sky Sports.
"Най-тежката работа е свършена, защото всичко е подписано. Всички страни вложиха много усилия, за да стане това факт. Това ще бъде най-големият мач в бокса и едно от най-големите спортни събития в света. Ще бъде голяма победа за всяка страна, която пожелае да домакинства това шоу. Желанието ни е мястото да бъде уточнено през следващия месец", допълни Хърн.
Букмейкърите вече пуснаха коефициенти за залози за краен победител от битката, в която ще бъде излъчен безспорен световен шампион. Техният фаворит е Тайсън Фюри, който държи най-престижната титла в тежка категория – тази на Световния боксов съвет (WBC).  Джошуа държи титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO. Той изглеждаше непобедим, но миналата година Анди Руиз шокира света и го победи с нокаут. След това британецът победи Анди Руис в реванша и си върна поясите, а в края на миналата година нокаутира и най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв