01/04

Свързани новини

14.03.2021 09:03

Големите шампиони на България подкрепиха Красен Кралев

Видян 1593 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Куп спортни звезди подкрепиха сегашния министър на младежта и спорта Красен Кралев.


"Бях щастлив да видя, че едни от най-големите шампиони на България дойдоха на Градския стадион в Русе, за да подкрепят листата на ГЕРБ-СДС, на която съм водач. Сред тях бяха президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, олимпийският шампион на троен скок Христо Марков, 11-кратният носител на световната купа по плувен маратон Петър Стойчев и президентът на Българската и Балканска федерация по смесени бойни изкуства Станислав Недков. Всички те пожелаха успех на силния отбор на ГЕРБ в Русе. Поздрави до всички присъстващи изпрати и Анелия Нунева, която повече от 12 години беше в световния елит на леката атлетика в бяганията на 100 и 200 метра. Благодарен съм за всички окуражителни думи, които изрекоха хората, които ни подкрепят.


 


Любо Ганев съобщи и новината, че само преди няколко дни Европейската волейболна конфедерация ме избра за посланик на европейския волейбол пред всички европейски институции. Ще защитавам тази кауза с цялата си енергия.
 Отборът на ГЕРБ-СДС в Русе е силен и не се съмнявам в успеха ни, защото виждам доверието на хората всеки ден. Ще продължавам да работя за Русе и региона, както досега. По време на правителствата на Бойко Борисов бяха инвестирани над 500 млн. лв. в спортна инфраструктура в цялата страна. От тях 37 млн. лв. са инвестициите в спортни обекти в Русенско, което превърна Министерството на младежта и спорта в един от най-големите инвеститори в Русенска област. Нашата визитна картичка е направеното през годините. Хората сами могат да видят колко промена е спортната инфраструктура в града с многофункционалната спортна зала, за която русенци мечтаеха дълго време, стадиона, тренировъчните съоръжения по волейбол, борба, бокс, лека атлетика, вдигане на тежести. Имаме големи планове и за следващите 4 години. Всяко едно съоръжение, което е дом на русенски спортен клуб, ще бъде реконструирано и модернизирано. Лично се ангажирам в града да има нов, голям и модерен плувен басейн. А аз съм човек, който държи на думата си.
 Подхождам с огромна отговорност и огромна любов към Русе и към русенци, като гарантирам, че в мое лице те ще намерят най-силния лобист за каузата “Русе - развит и модерен град”, съобщи Красен Кралев.


 Купуването и продаването на гласове е престъпление


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови култури и идеи

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови