Свързани новини

25.10.2020 09:10

Треньорът на Левски подаде оставка

Видян 1432 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Левски" не успя да победи в 4-и пореден мач, след като допусна обрат с 1:2 срещу 10 играчи от "Черно море" на своя стадион "Георги Аспарухов" в двубой от 10-ия кръг на Ефбет лига.

След поражението треньорът на "сините" Георги Тодоров обяви, че ще удовлетвори желанието на феновете и подава оставка, макар да не е съгласувал решението си с ръководството.

"Феновете ще получат оставката ми. Те са прави, след като падаме на Герена и правим такива грешки. Тези хора няма с кого да ги сменя, а грешките са от първия кръг. Те за това хората не искат да работят с млади футболисти. 4 месеца знам през какво минах. Лесно е да се говори отстрани. Когато се печеш на това място и гледаш грешките и трябва да се отнасят внимателно, че са млади футболисти, защото трябва да ги запазиш. Вече ме омръзна", заяви Тодоров.

Снимка: Sportal.bg


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 До боклуците от безвремието в Булгаристан 26.10.2020 09:15

    Лайногорец повлече крак със смяната на треньора. "Баязид Подуяне" го последва, а сега и ЦСКА и то в рамките един кръг от шампионата, но едва ли може да се очаква подобрение в играта на тези отбори. Трудовите резерви от Африка, май тази година няма да става шампион, „Джингиби-Спартак“ май ще изпада от А група , ако до тогава не фалира, а ЦСКА ще бъде в златната среда, изпреварен от другия ЦСКА!!! И до кога ще се заблуждаваме, че в Булгаристан има футбол ?????

  • 001 Anonimen 25.10.2020 12:22

    Семпли сини гъдулки и кухороги подпалвачи, наречени фенове на "Баязид Подуяне"!!! Крайно време е булЯ Илияна да вземе нещата в здрави "мъжки" ръце !!! И без това от футбол се интересуват само полуидиотите!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион