Свързани новини

10.09.2020 10:09

Пиронкова: Мисля, че опитах всичко

Видян 1971 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Цветана Пиронкова говори пред медиите на виртуална пресконференция след четвъртфиналния си мач на Откритото първенство на Съединените щати. Българката говори за двубоя със Серина снощи, оцени представянето си в Ню Йорк и говори за мястото на турнира от Големия шлем в кариерата ѝ, предаде БНР.


„Определено в първия сет мисля, че контролирах мача. Правех всякакви удари и всичко ми вървеше. Но знаете ли, очаквах че това няма да продължи вечно (усмихва се). Очаквах, че тя ще опита различни неща и ще вложи повече сила в ударите си, както и стана.


Нейният сервис очевидно е невероятно оръжие от гледна точка на тениса. Във втория сет тя имаше много по-малко непредизвикани грешки, а в третия сет изобщо нямаше грешки.


Аз през цялото време опитвах различни неща, но е много трудно да устоя срещу такава сила. Не съм сигурна колко мили в час беше нейното подаване, но в един момент го почувствах като бомба. Не знам колко аса е направила, но бяха доста.


Мисля, че опитах всичко. Разбира се, имах шансовете си и във втория сет, когато пробих. Сервисът ми не се държа толкова добре тогава. Но в същото време също започнах да се чувствам малко уморена. Все пак се борих до края на мача“, обясни пловдивчанката, която на 13 септември ще навърши 33 години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

скорпион