Свързани новини

24.04.2009 16:37

Дъблин: Феновете може да са бесни на Бербатов, но те имат специален играч

Видян 1943 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Дион Дъблин заяви, че капитанът на България Димитър Бербатов не се представя на ниво през последните седмици, но каза на феновете на "червените дяволи", че тимът разполага със специален играч в лицето на българина, съобщи БГНЕС.


Дъблин заяви това в интервю за "Манчестър Ивнинг Нюз". Изданието публикува и писмо на Христо Стоичков към Бербо, в което Камата окуражава българската звезда да покаже невероятния си талант и да не се предава.


Бербатов бе критикуван остро от английските медии след изпусната дузпа срещу Евертън, но пък за сметка на това получи подкрепата на Сър Алекс Фъргюсън и Сър Боби Чарлтън. Феновете на Юнайтед пък започнаха отново да говорят как българинът не струвал 30 милиона паунда и намекнаха, че той ще бъде разочарование за тима като Хуан Себастиан Верон.


Дъблин, който игра на "Олд Трафаорд" от 1992 до 1994 година, заяви, че Бербо е класен играч, но допълни, че е щял да се развика сериозно на нашата звезда ако беше капитан на "червените дяволи". Той каза: "Бербатов изглежда разстроен. Аз бих бил разстроен, ако мой играч действа така. Понякога обаче такъв играч трябва да бъде оставен да прави нещата по своя си собствен начин. Не ме разбирайте погрешно, аз щях доста да му покрещя, ако бях в тима в този момент. Ако бях негов капитан, щях определено да избухна, но след това той щеше да направи нещо специално и тогава щяхме отново да разберем защо е купен в тима. Има някои играчи, които трябва да бъдат оставени на мира и те могат да отвеят всеки съперник в лигата. Неговият начин на игра си е просто такъв. Той играеше така в Тотнъм, но дори и тогава феновете ходеха на стадиона за да го гледат. Феновете на Юнайтед може и да са разочаровани, но българинът не е променил начина си на игра. Бербатов не дава толкова, колкото искат запалянковците, но той може да бъде описан с една дума - качество. Той прави такива невероятни неща. Сър Алекс си познава играчите и знае кой иска да купи. Относно сравненията с Кантона, той не може да бъде сравняван с французина. Не защото Бербатов не е толкова добър, а защото Кантона бе един уникален играч".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв