Свързани новини

14.04.2020 13:04

Зидан иска Мане в Реал

Видян 1297 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Реал Мадрид – Зинедин Зидан е решен да вземе звездата на Ливърпул Садио Мане това лято. В града на Бийтълс пък разглеждат възможността да го заменят с Килиан Мбапе, пише британският Sun. Новината намира място на страниците и на конкурента Daily Mail.Френският наставник на Реал е отявлен фен на 28-годишния Мане, който само подписа договор до 2023 година с „червените“, преди 18 месеца.


Според изданието неговите представители вече са водили неофициални разговори относно негов трансфер. Мане не настоява да си тръгне, освен ако Ливърпул не реши наистина да го продаде. Ако това се случи Ливърпул ще насочи усилията си към суперзвездата на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе. "Червените" могат да очакват да получат 150 милиона паунда за Мане и ще трябва да добавят още 100 милиона паунда, за да могат да предизвикат ПСЖ на разговори. 


И все пак това беше преди да се обвържат с Nike като нови спонсори на екипите. Очаква се те да правят по 100 милиона паунда годишно с американските гиганти, прибавя Гонг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате