Свързани новини

20.02.2020 09:30

Започват мачовете в Лига Европа

Видян 1182 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първите мачове от елиинациите в Шампионската лига предложиха много емоции и някои изненадващи резултати, а днес е време и за старта на 1/16-финалите в Лига Европа. До тази фаза достигна и българският представител Лудогорец, който ще срещне гранда Интер. "Нерадзурите" са един от двата италиански отбора, които ще се борят за трофея. Другият е Рома, който посреща белгийския Гент, предава Sportal.bg.


В много от двойките няма изявен фаворит и това прави предстоящите двубои още по-интересни. Манчестър Юнайтед ще гостува на Брюж, но "червените дяволи" едва ли ще бъдат в оптимален състав. Същото важи и за Арсенал, който ще има тежка задача срещу Олимпиакос в Пирея. Уулвърхамптън пък е домакин на Еспаньол и ще се опита да продължи силното си представяне от групите.


Петкратният носител на трофея Севиля ще има за съперник румънския шампион ЧФР Клуж, а Хетафе ще мери сили с Аякс. Много голове се очакват на мачовете Айнтрахт (Франкфурт) - РБ Залцбург, Волфсбург - Малмьо и Байер (Леверкузен) - Порто.


В останалите двойки един срещу друг ще се изправят Спортинг (Лисабон) - Истанбул Башакшехир, ФК Копенхаген - Селтик. Рейнджърс - Брага, АПОЕЛ - Базел и АЗ Алкмаар - ЛАСК Линц. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог