Свързани новини

13.11.2019 09:45

Ганев: Не знам кой иска да ме отстрани

Видян 1821 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любослав Ганев изрази опасенията си, че ще бъде изхвърлен от централата на предстоящото Общо събрание, което е насрочено за последния работен ден преди коледните празници - 20 декември.
 
Той гостува в предаването „Златният гейм” по DIEMA SPORT 2, в което разкри причините да мисли по този начин, предава Gong.bg.
 

Любо Ганев сподели, че не стои на дневен ред негово кандидатиране за председател на федерацията.


 


„Надявам се поне до 20 декември да съм вицепрезидент, а после каквото каже Общото събрание. Не знам кой иска да ме отстрани, но в последната една година и най-вече в последния месец получих много индикации, че може да ме махнат. Аз си върша работата, на никого не преча. Аз дори заявих след септември месец, че нямам амбиции да се кандидатирам за председател на УС, аз съм доволен от това, което правя. Моята работа е да търсим финансиране, партньори”, започна Любо Ганев.


 


На заседание на Управителния съвет, което се проведе вчера, беше свикано извънредно Общо събрание, на което да бъдат изключени и добавени нови хора в ръководството на федерацията. То ще се проведе в последния работен ден преди Коледните празници - 20 декември в Казанлък.


 


„Аз изказах своите опасения. Изборно Общо събрание трябваше да има през април 2021 година, така бяхме гласували всички. Дойде като гръм от ясно небе. Заподозрях, че съм един от членовете, които ще бъдат махнати”, каза още Ганев.


 


„Председателят свиква УС. След това се гласува. Всички бяхме повикани на УС, а нямахме дневен ред. Една от точките беше тази, тя беше последна за свикване на Общо събрание. Говорих днес с Данчо Лазаров, а той ми каза, че не е насочено към мен. Аз съм склонен винаги да вярвам. Оптимист съм, но съмнението го има. Индикации почти всички водеха до това, което очаквах. Чакам 20 декември. Каза ми, че няма да ме изключат.”


 


„До преди една година бях доста ангажиран. Имах много международни срещи, а една година след това се чувствам изолиран, започнах да усещам, че не съм нужен”, уточни още Ганев.


 


За да се кандидатира даден човек за председател на федерацията, той трябва да е член на УС. Т.е. ако Любо Ганев на 20 декември бъде изключен, няма да може да се кандидатира за шеф на БФВ.


 


Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни