Свързани новини

19.10.2019 10:10

Наско разби Домусчиев

Видян 31499 пъти | Коментари 0
Гласували 9 рейтинг: 4.5556
много слаба слаба добра много добра страхотна

      "ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, "специалистът" по футбол 


 


       ОТГОВОР ОТ НАСКО СИРАКОВ, специалистът по футбол


 


    Днес с учудване прочетох, че Кирчо от Делиормана, обикаляйки студиа и сайтове е намесил и моето име в поредния си медиен залп. Разбира се, че нямаше да взема отношение, ако ставаше въпрос за параходи и яхти. Там си ги мерят с вицепремиера. Но той решил да прави публична оценка за това дали ставам или не ставам за футбол. Днес ще му отговоря много кратко:


 


Кирчо, за още 20 години да си купиш Тв- правата за българското първенство, за следващите 20 години да си купиш първенството на България по футбол, пак само ще сънуваш, че можеш да достигнеш Сираков във футбола! Продължавайте с твоите 100-150 фена със сандвичи в ръка (знам откъде са им сандвичите) да скандирате " българи юнаци" на вашите мачове, а аз гледайки ще се опитам да видя повече от от едно българче в отбора - Светльо Дяков, незнайно как попаднал в отбора. Няма Що, огромен принос и огромна полза за българския футбол...


 


От медийните ти изявления днес разбирам, че с каквото и да реша да се занимавам, ще трябва да те питам ставам или не ставам. Не знам как ти ги ражда главата тия, Кирчо? И друго разбрах: Щял съм да се кандидатирам за президент на БФС. Комична е истерията ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фантазия и на кръга около теб! Такава кандидатура няма, ама кво ти пука. Кирчо, аз нямам собствени медии (затова използвам тази на жена ми във фейсбук), медийни войни не отварям, но от медийни войни хич не се плаша, да си го знаеш! Защо си мисля, че патроните, с които ме отстрелваш имат друга задача... Успокой се малко, спри се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ! Да си знаеш, че няма да ти е лесно с пушката срещу мен....", написа НАСКО СИРАКОВ.


 


 Снимка: БГНЕС


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 20.10.2019 18:36

    КАК го разбил ми със своята биография и обосновани думи и факти .Него вата оценка я даде публиката ане Домусчиев Кирчо .

  • 002 Anonimen 20.10.2019 18:32

    Адмирации Наско за уместен и аргументиран отговор на един самозабравил се олигарх .Ти си лил и ще си останеш номер едно любимеца на България .

  • 001 Anonimen 20.10.2019 18:25

    Е,не разбрах как го е разбил?

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци