17.06.2019 10:06

Фюри нокаутира Шварц и предизвика Уайлдър

Видян 893 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри постигна зрелищна победа след технически нокаут над германеца Том Шварц в Лас Вегас. Циганският крал се нуждаеше само от два рунда, за да откаже 25-годишния си съперник, който до този момент нямаше поражение.


Фюри приключи бързо срещата, като съперникът му не беше от неговата класа и не го затрудни особено.


Победата е 28-а в кариерата на Фюри, който в предишния си мач в САЩ с Дионтей Уайлдър завърши наравно. За 20-и път британецът стига до успеха след нокаут.


Това беше четвърти мач за Фюри в последните 12 месеца. Той се завърна на ринга, след като не беше играл три години от победата си над Владимир Кличко.


лед края на двубоя Фюри, който не беше изморен, говори за предстоящия реванш с Дионтей Уайлдър. Двамата се биха на 1 декември 2018 г. в Лос Анджелис в зрелищен сблъсък, който завърши наравно.


"Днес беше важно да се наслаждавам на бокса и да използвам добре моите оръжия. Също така да се движа много и мисля, че го направих. Качих 5 кг преди двубоя, но това беше правилното решение. Връщам се към най-добрата си форма и искам титлите", каза Фюри след двубоя.


След това той се насочи към Уайлдър, като обяви, че мач между двамата ще има през 2020 г.


В същото време английският Индипендънт разкри, че следващият съперник на Фюри може да се казва Кубрат Пулев. Според изданието българският боксьор и бившият световен шампион в тежка категория могат да се бият през октомври или ноември.Шансовете са големи, след като компанията Top Rank представлява и двамата боксьори. Собственикът Боб Аръм иска да види на ринга двамата си боксьори, след като може срещата помежду им да има и по-голям заряд. Пулев е претендент за титлата на Международната боксова федерация (IBF). Евентуален двубой между Пулев и Фюри обаче може да се превърне в мач за пояса, ако IBF задължи настоящия шампион Анди Руис да проведе защита. Пулев вече се би с първия братовчед на Тайсън Фюри - Хюи Фюри. През октомври 2018 г. българинът победи по точки и стана официален претендент за титлата на IBF.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак