08.05.2019 09:32

Гришо с уво за треньора

Видян 1064 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"След вчерашния мач седнахме с треньора ми от дълго време Дани Валверду. След три страхотни години пътищата ни ще се разделят. Имахме знакови моменти в кариерите си заедно и невероятни моменти на корта. Искам да благодаря на Дани за всичко, което направи за мен и му желая единствено всичко най-хубаво в бъдещите му начинания", написа Димитров.


Новината дойде по-малко от два часа след решението на Димитров да не участва във втория си двубой от турнира на двойки в Мадрид, където си партнира с Карен Хачанов и с когото елиминираха в първия кръг четвъртите поставени Себастиан Кабал и Роберт Фера с 6:2, 7:5. Причината бяха възобновените болки в рамото, които от тази година не спират да го тормозят. Припомняме, че Димитров пропусна два месеца през този сезон, заради травмата.


Григор и Дани Валверду започнаха съвместна работа през юли 2016 година и моментално се забеляза прогрес в изявите на българския тенисист, чиито решения на корта станаха по-практични и играта му бе по-опростена от венецуелския специалист.


През 2017-а пък Григор в тандем с Валверду изживя най-силния си сезон, в който спечели титлите в Бризбън и София и стигна полуфиналите в AustralianOpen, където изигра епичен петсетов двубой с Рафаел Надал. Впоследствие Димитров за първи път в кариерата си спечели турнир от сериите Мастърс в Синсинати, а върхът бе триумфът във Финалите на АТР, както и изкачването до номер 3 в световната ранглиста. След това обаче последва голям срив в играта на хасковлията и сега той е заплашен от изпадане от топ 50.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева