Свързани новини

19.02.2019 16:52

БФС: 9000 лв. глоба за "ябълка, изгнила от алкохол"

Видян 1345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е глобен с 9000 лева от Българския футболен съюз (БФС) за острите си и крайни критики. Решението е "във връзка с множество сезирания до комисия Етика и феърплей и Дисциплинарната комисия", се казва в сайта на БФС.


То идва скоростно след извънредно заседание на комисията, след като в понеделник Пенев отправи остри думи към президента на БФС Борислав Михайлов и колегите му в ръководството, както и към съдийството.


Треньорът е глобен с 5000 лева "за нанесени обиди в средствата за масова информация към ръководството на БФС, засягащи човешкото достойнство, етиката и морално-етичните изисквания". Другата част от глобата е за "унизителни и обидни изказвания публично, в печатни, телевизионни и електронни медии за честта и достойнството на футболните съдии".


Пенев най-напред заяви, че ЦСКА е бил ощетен при загубата с 0:2 срещу Черно море във Варна. Той заяви, че съдиите са допуснали груби грешки, които според него са умишлени.


След това се изказа остро срещу БФС, като посочи, че футболният съюз е като "ябълка, която е изгнила от алкохол и други екстри, но не и от футбол".


Пенев заяви, че той е човекът, който може да изчисти българския футбол от тинята. "Това нещо няма да свърши добре, запомнете. Михайлов каза: "Ама той футболът в България е на добро ниво." Той не гледа мачове, даже и по телевизията. Даже и репортаж по телевизията. Неговата идея е да пътува по чужбина, напред-назад, евентуално да отиде на някой мач и това е. Както и тия около него. Пътуваме по чужбина, търсим ресторанти, приоритетно с дансинг, и това е", каза бившият селекционер преди ден.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева