Свързани новини

04.03.2009 16:02

Кейруш: Роналдо трябва да се раздава повече за Португалия

Видян 1593 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният селекционер на Португалия Карлош Кейруш, който е бивш асистент на Сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед, критикува Кристиано Роналдо и призова звездата на европейския футбол да работи повече и да се раздава повече за националния отбор.


Кейруш нарече своите възпитаници в националния тим "златно поколение", но разкритикува своите играчи, че не показват най-доброто от себе си. Той призова Нани и Роналдо, както Шимао и Маниш, да се раздават повече за Юнайтед и Атлетико
Мадрид. Кейруш заяви за "Maisfutebol": "Те трябва да показват повече. Няма никаква причина защо Роналдо, Нани, Шимао, Маниш, Тиаго да не играят толкова добре за националния тим, както играят за клубовете си. Трябва да спечелиш първо, за да имаш някакви привилегии. Това е златна генерация, която има спечелени трофеи, пари и която може да си купува диаманти. Когато нещата са прости за теб и когато печелиш много пари, понякога си купуваш диамантите преди да си спечелил първата си победа. Трябва да се работи, защото работата стои в основната на всички успехи", съобщи БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв