Свързани новини

28.05.2018 09:35

Кристиано: Беше прекрасно да играя в Реал Мадрид

Видян 1706 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо успя да помрачи триумфа в Шампионската лига на своя клубен тим. След края на финала, спечелен от Белия балет с 3:1 португалецът сподели, че е било прекрасно да играе в Реал Мадрид. Изказването му шокира феновете на клуба. Самият Роналдо сподели, че след няколко дни ще внесе яснота около ситуацията.


"Говорих с агента си. Моите думи не са под знака на възбудата. Проблемът идва отдалеч. Парите не са проблем. Спечелих пет Шампионски лиги, пет Златни топки. Не ме боли, защото знам какво давам на клуба. Не искам да отнемам момента на моите съотборници, ние сме шампиони", сподели той.


 Запитан дали през следващия сезон ще играе в Мадрид, Роналдо каза: "Не мога да потвърдя нищо. Животът не е само слава. Флорентино? Поздравих го. Аз съм добър професионалист”


Изказването на Кристиано вгорчи до известна степен празника на Реал. Както е известно мадридският гранд спечели за трети пореден път титлата в най-престижната клубна надпревара.


Междувременно стана ясно, че голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах може да пропусне Световното първенство. Египтянинът беше принудително сменен по време на финала в Шампионската лига, след като Серхио Рамос го повали с прийом от борбата. Капитанът на Реал задържа Салах, който падна тежко на лявото си рамо и бе заменен. Медиите в Египет дори твърдят, че Рамос нарочно е паднал върху Салах с цел да го извади от срещата.  През този сезон египтянинът бе най-добрият футболист на Ливърпул, след като вкара 44 гола през годината.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели.