Свързани новини

19.11.2009 19:15

Венгер: Ще се справим без Ван Перси

Видян 1380 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че неговия тим ще се справи без контузения Робин Ван Перси и изрази облекчение, че холандския нападател ще отсъства не повече от шест седмици, информира БГНЕС.


Французинът каза: "Ние знаехме, че когато Робин получи тази контузия, нещата можеше да изглеждат много по-зле. Да ви кажа честно аз се опасявах, че ще му трябва повече време, защото първите новини около неговата травма бяха много, много лоши. Сега обаче изпитвам облекчение, че ще бъде аут само за шест седмици. Разбира се, аз съм разочарован, че той е контузен, но смятам, че сме достатъчно силни за да се справим без него. Това освен това ще му помогне да бъде още по-свеж, когато се върне в игра. Що се касае за Киърън Гибс, нашите лекари ми казаха, че той е в болница в Литва със съмнения за счупена метатарсална кост. Последвалите новини обаче бяха по-добри. Той си остава аут за мача със Съндърланд, но е много вероятно да бъде налице за срещата със Стандарт Лиеж във вторник".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв