Епизодите на новата вълнуваща поредица ще вървят всеки делник от 17:00 ч.

Свързани новини

15.12.2023 12:10

Несправедливо осъдена жена се завръща след 20 години, за да се превърне в Мащехата на собствените си деца в премиерен сериал

Видян 2874 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Епизодите на новата вълнуваща поредица ще вървят всеки делник от 17:00 ч.

Една от най-гледаните мексикански теленовели за последното десетилетие – „Мащехата“ (La madrastra, 2022 г.), проследяваща разтърсващата история на жена, осъдена на дълги години затвор за престъпление, което не е извършила, е поредното премиерно заглавие в програмата на бТВ Стори. Всеки делничен ден от 17:00 ч. зрителите на новия семеен канал ще могат да се наслаждават на играта на най-обичаната латиноамериканска актриса у нас – Арасели Арамбула, а епизодите на вълнуващата поредица ще бъдат достъпни и онлайн на VOYO.

Историята:


Обвинена в престъпление, което не е извършила, Марсия Сиснерос е осъдена несправедливо на 35 години затвор. Нейният съпруг – бизнесменът Естебан Лобардо, с когото имат зад гърба си 8-годишен брак и две деца, я смята не само за убийца, но и за прелюбодейка, която се е опитала да прикрие изневярата си, като се е отървала от любовника си Николас Ескаланте. Естебан започва да се съмнява и в бащинството на малката си дъщеря Лусия, а това го подтиква да се разведе с Марсия, оставяйки я да гние в затвора в пълно неведение за собствените ѝ деца. Убедена, че убиецът на Николас е сред приятелите на бившия ѝ съпруг, Марсия завършва право, докато излежава присъдата си в затвора, за да отвори отново потуления случай, около който има твърде много въпросителни. След 20 години, прекарани зад решетките, тя е освободена предсрочно и се връща в Мексико, решена да намери истинския престъпник, да отмъсти на Естебан, който я е изоставил в най-трудния за нея момент, и най-важното – да си върне обичта на двете си деца – Уго и Лусия.

Марсия се завръща в живота на близките си, но нищо вече не е същото – Естебан е сгоден за користната Паула, а Уго и Лусия дори не подозират, че майка им е жива, израснали в заблуда, че тя е починала. Единственият спомен, който им е останал от нея, е един портрет… но подменен от сестрата на Естебан с лика на друга жена. Въпреки негодуванието, което Марсия и Естебан изпитват помежду си, не след дълго чувствата отново се събуждат и възраждат любовта им. С цел да се свърже отново с децата си, тя го убеждава да се оженят повторно, но за да разследва всички заподозрени за убийството на Николас, се завръща в дома си под чужда самоличност – тази на суровата бизнесдама Мариса Джонс, превръщайки се в „мащеха“ на Уго и Лусия. Те обаче виждат в нейно лице натрапница, дошла да заеме мястото на любимата им майка. Дали Марсия ще успее отново да спечели любовта на децата си и да разкрие кой е истинският убиец, зрителите на бТВ Стори ще разбират всеки делник от 17:00 ч.

Актьорите:


Главната роля в „Мащехата“ е поверена на най-харесваната латиноамериканска актриса у нас – Арасели Арамбула, която се завръща в българския ефир с най-новата си роля. 48-годишната мексиканка е позната на зрителите с превъплъщенията си в „Доня Сандовал“, „Непокорно сърце“ и „Пътища на любовта“, а неин екранен партньор в новия сериал по бТВ Стори е звездата от „Амазонките“ Андрес Паласиос.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог