Кога беше диагностицирана Кейт

Свързани новини

27.03.2024 15:36

Не казват какъв е ракът на Кейт

Видян 2363 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кога беше диагностицирана Кейт?

Ракът на Кейт беше диагностициран след тежка операция на корема през януари. Дворецът Кенсингтън каза, че това се е случило: „След като следоперативните тестове са завършени и резултатите са прегледани“.

Какъв вид рак е?

Не е потвърдено какъв вид рак има Кейт, нито в какъв стадий и тази информация ще остане поверителна. Дворецът каза: „Няма да споделяме допълнителна лична медицинска информация. Принцесата има право на медицинска поверителност, както всички ние.“

Как беше диагностициран?

Първоначално лекарите смятаха, че състоянието на Кейт не е раково и се смята, че нито един от тестовете, които е направила, не е отбелязал рак. След нейната операция последвалите изследвания установиха, че е налице рак. Дворецът Кенсингтън каза, че ракът е диагностициран „след приключване на следоперативните тестове и преглед на резултатите“.

Какво лечение има Кейт?

Кейт започна превантивна химиотерапия в края на февруари. Дворецът Кенсингтън каза: „Принцесата вече е на път да се възстанови, след като е започнала курс на превантивна химиотерапия.“ Колко дълго ще продължи лечението зависи от медицински съвет. Дворецът няма да споделя подробности за това къде се лекува Кейт.

Защо Кейт не споделя диагнозата?

Разбираемо е, че Кейт е искала време и пространство, за да се примири с диагнозата си рак и да се възстанови от коремната си операция, преди да обяви новината на света. Кейт и Уилям избраха да изчакат, докато трите им деца се откъснат от училище за великденските си ваканции. Дворецът Кенсингтън каза: „Принцесата искаше да сподели тази информация, когато тя и принцът почувстваха, че е подходящо за тях като семейство.“

Лекува ли се Кейт по Националната здравна служба (NHS)?

Първоначалната операция на Кейт се проведе в частна болница в Лондон, наречена The London Clinic, въпреки че не е известно къде и как принцесата получава настоящото си лечение. Дворецът Кенсингтън няма да споделя тези подробности. Предполага се, че медицинският екип на Кейт ще вземе предвид редица фактори за нейното здраве, включително потенциалното въздействие върху други пациенти.

Кога Кейт ще се върне към кралските си задължения?

Кейт каза, че се надява да се върне на работа веднага щом се оправи, но обясни, че засега е фокусирана върху лечението си. Тя каза: „Работата ми винаги ми е носила дълбоко чувство на радост и очаквам с нетърпение да се върна, когато мога, но засега трябва да се съсредоточа върху пълното възстановяване.“

Дворецът Кенсингтън каза: „Принцесата ще се върне към официалните си задължения, когато получи разрешение за това от нейния медицински екип. Тя е в добро настроение и е фокусирана върху пълното си възстановяване.“ Те също така казаха: "Дворецът Кенсингтън ще предостави информация, когато настъпи подходящият момент и принцесата може да възобнови работата и задълженията си."

Кога Уилям ще се върне към обществените си задължения?

Известно е, че Уилям ще се върне към обществените задължения, когато децата му се върнат на училище след великденската ваканция. Дворецът Кенсингтън каза: „Принцът ще продължи да балансира между подкрепата на съпругата и семейството си и поддържането на официалните си задължения, както прави от началото на годината.“

Какво каза кралят?

Бъкингамският дворец каза в изявление в петък: „Негово Величество е „толкова горд с Катрин за нейната смелост да говори така, както го направи“. След времето, прекарано в болница заедно, HM „остана в най-близък контакт с любимата си снаха“ закон през последните седмици. И двамата Техни Величества „ще продължат да предлагат любовта и подкрепата си на цялото семейство в този труден момент“.

Източник: Mirror



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни