През кариерата си Матю Пери е бил свързван с няколко бляскави жени, но никога не е оставал в една и съща връзка за дълго. През 1995 г. той се среща с Джулия Робъртс, на снимката, но миналата седмица разкри пред Times, че я е "изоставил", преди тя да го напусне

Свързани новини

25.10.2022 10:56

Как пристрастяването провали любовния живот на Матю Пери?

Видян 2637 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Той се прославя като мъдрия и безнадеждно романтичен Чандлър Бинг от "Приятели", но далеч от светлината на прожекторите животът на Матю Пери е дълбоко повлиян от всепоглъщащата му зависимост към алкохола и опиоидите, която се отразява на способността му да намери любов и да се установи.

53-годишният актьор разкри, че търси партньорка, която да го подкрепя, след като е преодолял 30-годишната си битка с пристрастяването и е бил "изгорен" от жени, които са искали само парите му.

В разцвета на кариерата си Пери, който беше обичан от всички за ролята си в класиката от 90-те години, се превърна в необичаен сърцеразбивач, свързван с някои от най-бляскавите жени в Холивуд.


Среща се с Джулия Робъртс в продължение на една година от 1995 до 1996 г. В откъс, споделен с The Times преди излизането на книгата му "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо", той разкрива, че е саботирал връзката, като я е "изоставил", преди тя да го напусне.

Тъй като пристрастяването му към алкохола и опиоидите завладява всички аспекти на живота му, актьорът прелита от роман на роман, без да може да се установи с никого за дълго.

Следват множество краткотрайни романси със звезди като Нийв Кембъл, Хедър Греъм и звездата от "Спасители на плажа" Ясмин Блит, които довеждат до противоречива двугодишна връзка със студентката по мода Рейчъл Дън, която е с 14 години по-млада от него.

Най-дългата връзка на Пери е със звездата от "Момичетата на подмазвача" Лизи Каплан, продължила от 2006 до 2012 г. , след което той остава предимно далеч от светлината на прожекторите и според съобщенията е спазвал безбрачие в продължение на почти половин десетилетие.


 Изглеждаше, че Матю най-накрая е намерил любовта през 2020 г. , когато предложи на приятелката си от две години - литературния агент Моли Хъртвиц, но двойката се раздели година по-късно, през 2021 г. , а близък приятел на мениджъра на таланти каза: "Можеш да помогнеш на някого толкова много. Той е в много тежко състояние и приятелите му се опасяват, че може да е получил рецидив", съобщава списание In Touch.



 През кариерата си Матю Пери е бил свързван с няколко бляскави жени, но никога не е оставал в една и съща връзка за дълго. През 1995 г. той се среща с Джулия Робъртс, на снимката, но миналата седмица разкри пред Times, че я е "изоставил", преди тя да го напусне.



Последната сериозна връзка на Пери е с литературния агент Моли Хървиц, на снимката. Двойката е ангажирана през ноември 2020 г. , но се разделят през октомври 2021 г



 От 2002 г. Пери е във връзка със звездата от "Смели и красиви" Мейв Куинлан. Двойката, на снимката три години след раздялата им в Бевърли Хилс, в крайна сметка прекратява връзката си през 2003 г.



Най-противоречивата връзка на актьора е двугодишната му любовна афера със студентката по мода Рейчъл Дън (на снимката), която е с 14 години по-млада от него. Срещат се от 2003 до 2005 г.



През 2004 г. Пери споделя пред Evening Standard, че Рейчъл е внесла стабилност в живота му и че мисли да създаде семейство с нея (на снимката по време на US Open през 2003 г. )


Двойката се събира в момент, когато Пери се е изчистил от зависимостта си към опиоидите и алкохола.


"С Рейчъл в живота си знам, че мога да бъда много отдаден, а не егоист, който просто иска да се забавлява с приятели. Искам да прекарвам време с приятелката си и да изследвам какво означава да имаш много по-близка връзка, отколкото досега", казва той.


Аферата предизвиква слухове за брак и Дън се премества от Ню Йорк в Калифорния, за да бъде по-близо до Пери, но скоро след това романтиката се разпада.


По време на раздялата източник, близък до двойката, заяви пред People: "В раздялата не е имало никаква драма, а само ангажимент на Матю да се съсредоточи върху трезвеността си.



Най-дългата връзка на актьора от "Чандлър Бинг" е с Лизи Каплан, известна от "Лошите момичета". Двойката толкова добре пазеше връзката си в тайна, че раздялата им стана публично достояние едва година и половина след като се разделиха.


В продължение на три години Пери се среща с Моли Хурвиц, която прави връзката им официална в Instagram през февруари 2020 г. Седем месеца по-късно той ѝ предлага брак.



Информациите, че двойката се среща, започнаха да се разпространяват в края на 2019 г. , след като те прекараха празничния сезон заедно в Лос Анджелис в апартамента на Пери на стойност 35 милиона долара в Сенчъри Сити.


Тогава Хурвиц сподели своя снимка със звездата от "Приятели" в Instagram, като го нарече "гаджето си" в надписа на публикацията.


Тя пише: "Според споразумението за попечителство на родителите ми майка ми нямаше право да има коледна елха. . . За щастие, няма такова споразумение за гаджето на дъщерята, така че Хурвиц получава дръвце!!!


Двойката стана взаимно официална в Instagram в Деня на влюбените 2020 г. , като Моли сподели сладък пост за актьора, намеквайки, че това е вторият, с който отбелязват романтичната дата заедно.


Заедно с любящите думи на мениджъра на таланти беше публикувана и снимка на Матю, който изглежда заспал, а в ръцете си държи яркожълт балон с усмихнато личице, който актьорът по-късно сподели в собствения си профил.


Седем месеца по-късно Пери казва на списание People, че е задал въпроса, и нарича Моли "най-страхотната жена на планетата"


"Реших да се сгодя", разказва той пред изданието. "За щастие, по това време се срещах с най-великата жена на планетата


Преди годежа се появиха слухове, че двойката се е разделила през май 2020 г. , но тези твърдения така и не бяха потвърдени.


Тогава всички близки на Пери приветстваха новината за годежа му.


Източник, близък до актьора, разкрива: "Близките му отдавна искат да го видят да се установи, особено Кортни Кокс, и се надяват двамата с Моли да се сдобрят.


Годежът обаче е краткотраен и през октомври 2021 г. актьорът потвърждава пред People, че двойката е тръгнала по различни пътища.


В изявление той казва: "понякога нещата просто не се получават и това е едно от тях. Пожелавам на Моли всичко най-добро


Раздялата обаче се случи само няколко седмици, след като Пери беше уловен, че е използвал приложението за запознанства Raya, в което се твърди, че е попитал 19-годишно момиче: "Стар ли съм като баща ти?" по време на един флирт.


Въпреки това не се смята, че видеото в TikTok, в което се разкриват съобщенията с Рая, е причина за раздялата на Пери.


Източник, близък до двойката, разкри, че борбата на Пери с пристрастяването може да е била в основата на раздялата им.





 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни