Свързани новини

02.03.2021 09:53

Светът говори за българския модел на управление на кризата: Захариева

Видян 3777 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Със сигурност сме доста по-добре подготвени и вече говорим за възстановяване и светът говори за българския модел за управление на кризата. Балансът, който българското правителство намира между това да има мерки - да опазва живота на хората, но също така да запази работните места и икономиката". Това заяви в предаването "Денят започва" по БНТ вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.


"В момента можем да се ваксинираме, има много ясен протокол за лечение в различни препарати. ЕС и европейските лидери успяха да се разберат за бюджета и за ясния план за възстановяване. България беше една от първите страни, която предостави плана за възстановяване, за оценка на ЕК", каза Захариева.


По думите ѝ кризата е показала, че няма държава в света, която сама да може да преодолее тази пандемия. "Безпрецедентни възможности се откриват пред държавите, това да модернизираме нашите икономики, да подпомогнем малките и средни предприятия", каза вицепремиерът.


Подготовката за изборите в чужбина е започнала отдавна заради мерките и ограниченията около пандемията. За тези избори ще бъдат открити повече секции в други държави отколкото досега, заяви външният министър Екатерина Захариева.


Екатерина Захариева заяви, че е благодарна, че отново и е гласувано доверие и оглавява листата на ГЕРБ в Пазарджик. Тя каза, че в листите ще има много познати, но и нови листа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 потресаващо дъно 02.03.2021 23:24

    Ами то, който се е овъртял около ирландската пастирка става точно толкова тъп и смешен колкото секретарката му, кухата лейка Катеринка Захариева. От нетърпимата логорея, която я е овладяла тотално, често с кикотене на най-неподходящите места и непрекъснато ъкане от патетичните и изявления изглежда, че Захариева се е взела за външен министър на Германия, а не на България

  • 002 Anonimen 02.03.2021 20:23

    Убеден съм,че права Екатерина Полувелика. Със сигурност има "български модел" за управление на кризата, както и български модел за ваксинационна кампания. Само е пропуснала да каже, че това са "модели", които другите страни категорично не приемат, тъй като са модели на хаоса и безхаберието.

  • 001 Anonimen 02.03.2021 11:09

    Ще видите колко добре управлявате криза като започна дело в Страсбург.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.