Свързани новини

19.03.2021 15:26

Ролята на държавата е да създава благоприятна бизнес среда: Росен Желязков в Благоевград

Видян 1040 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ролята на държавата е да създава благоприятна бизнес среда, където регулаторната й роля е сведена до ангажимент за правилно функциониране на пазара, а в ръцете на предприемчия бизнес е успешното индустриално развитие и пазарно присъствие. Това коментира водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградска област Росен Желязков по време на посещение в Благоевград на фирми.
Представителите на предприятия бяха категорични, че подкрепата по оперативните програми е важна за развитието на бизнеса и е възможност за модернизация и подобряване на производствения капацитет.
В Благоевград Росен Желязков се срещна и с превозвачи от региона, които отчетоха подобряване на административното обслужване в областта и одобриха въвеждането на новите електронни административни услуги.
Росен Желязков информира и за предстоящото откриване на нов фронт-офис на областния отдел на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“.
„С реализацията на проекта се създава изцяло нова приемна, която ще работи като деловодство на областния отдел на автомобилната администрация. Така гражданите ще бъдат обслужвани на “едно гише”, уточи водачът на листата на ГЕРБ.
„За нас от ГЕРБ е важно да продължим да надграждаме всичко, което постигнахме през изминалия мандат. Имаме ясна и конкретна програма, с изпълними приоритети, затова е важно на предстоящия вот да подкрепите ГЕРБ, с №28 в бюлетината”, призова  областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.
На срещите участваха още областният секретар на партията Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Благоевград инж. Росица Димитрова, кандидатите за народни представители Илиан Георгиев, Александър Петков, Теодор Тошев, Николай Михайлов, Йордан Андонов.


Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 унищожители на българщината и българите 19.03.2021 16:52

    Каква бизнес среда създавате като всички големи инвеститори си биха шута с 200 заради вашата нечувана корумпираност. Всичко правите за да си вземете комисионни и рушвети и за това всичко е некачествено и незаконосъобразно. Магистралите са ясни, ами концесиите? Кой нормален и морален държавник ще раздава концесии за 65 г, или ще опрощава концесионни такси за 10 г във време на пандемия и масово фалиране на фирми и бизнеси, като народа му умира от наложения му цинично нисък стандарт и липса на здравни грижи?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.