Ръководството на „Пазари Възраждане“ ЕАД, информира, че от 24.04.2023г./понеделник/,започва функционирането си новият временен специализиран пазар за цветя находящ се на Ботевградско шосе, район „Подуяне“.

Свързани новини

20.04.2023 13:25

Местят пазара на цветята от Д. Петков в понеделник, ето къде

Видян 58497 пъти | Коментари 1
Гласували 14 рейтинг: 3.8571
много слаба слаба добра много добра страхотна


През годините цветният пазар, намиращ се на пазара Димитър Петков, се утвърди като цветното сърце на София, където всеки гражданин на столицата може да закупи както букет, така и черна орхидея например. Дружеството има традиционен и дългогодишен опит в управлението и администрирането на търговия с цветя на дребно, както и отлични търговски отношения с вносителите и производители. През изминалите години „Пазари Възраждане“ЕАД натрупа и богат опит във взаимодействието с държавни и общински институции, регулиращи този тип търговска дейност.


Този вид пазар съществува от десетилетия, като се е превърнал в традиционно и общоизвестно на всички граждани на столицата средище за търговия с цветя. Търговците и вносителите на цветя припознават това място за тяхната дългогодишна търговска дейност и въпреки икономическите си възможности да открият свои собствени бази и тържища, продължават да посещават цветния пазар, заради положителната търговска репутация на мястото.
Ръководството на „Пазари Възраждане“ ЕАД, информира, че от 24.04.2023г./понеделник/,започва функционирането си новият временен специализиран пазар за цветя находящ се на Ботевградско шосе, район „Подуяне“.


На същия ще бъдат разположени 85 търговци, вносители и производители на цветя. Първоначалната заемана площ на пазара е около 5 000 кв.м. Предстои облагородяването на останалите до 10 декара площ от терена и изграждането на допълнителни временни съоръжения и постройки, както и полагането на пътна настилка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 гмо жито от украйна 20.04.2023 22:58

    сега ГМО мина през задния вход. Чрез внос от Украйна.С директива на ЕС този внос да е безмитен.Някакво нищожество от ЕС даже обяви, че отделните страни нямат право на самостоятелна търговска политика.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв