Свързани новини

10.08.2021 16:28

Асоциацията на заведенията: Не се отказваме от протестите

Видян 1260 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Независимо, че здравното министерство се отказа засега от идеята да има ограничителни мерки за заведенията във връзка с увеличаващия се брой заразени, браншовите организации на заведенията възнамеряват да проведат утре обявените вече е от тях протести. Това съобщи пред "24 часа" Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията.


В качеството му на ротационен председател на Конфедерацията на българския туристически бизнес по-рано днес той разпространи протестна декларация срещу намеренията в столицата заведенията да се ограничат до 30% от капацитета си и да работят само между 6 и 23 часа.


"Ние не даваме заден ход и ще си проведем обявените протести - блокиране на Орлов мост, на кръговото в Бургас и на още няколко възлови кръстовища в страната. Не може така да постъпват с нас. Откъде да знаем, че след няколко дни няма да им хрумне отново да въведат ограничения. Освен това, независимо, че намеренията бяха само за столицата, каквото се случи в София най-късно до 3-4 дни се случва и в цялата страна", каза Алибегов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 10.08.2021 16:43

    Глeдaх cтaтиcтикaтa нa зaeтитe лeглa c Кoвид пaциeнти. В Ямбoлcкaтa бoлницa cв. Пaнтeлeймoн лeжaщитe ca 50 - минaлaтa ceдмицa, 53 - тaзи ceдмицa. Зaрaзeнитe ce движaт мeжду 20 - 30 нa ceдмицa. Вcичкитe дa влизaт пaк нямa дa пoпълнят брoйкaтa. Нe e труднo дa ce ceтим кaкви ca тeзи бoлни. A дaли ca здрaвнo ocигурeни или aз им плaщaм прecтoя?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци