01/02
27.11.2017 13:41

Коледни ваучери за подаръци и фантастични дървени играчки в Lidl

Видян 2191 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Коледният сезон официално настъпи в магазините на Lidl. За първи път компанията пуска подаръчни ваучери за всички, които се чудят  с какво да зарадват своите близки и приятели, а сега вече могат да оставят избора на тях. Lidl ваучерът може да бъде зареден с желаната сума от 10 лв. до 195 лв. за всички стоки без ограничения във всички магазини Lidl в страната за неограничен период от време и брой пазарувания.


За ценителите на деликатесите и вкусните Коледни предложения са специалните селекции с марка Favorina и Deluxe. Австралийски стек от кенгуру, италиански пъдпъдъци, коледни сладки и шоколадови щолени са малка част от празничните изкушения, с които клиентите могат да разнообразят своята трапеза.


Към всичко това Лидл България добавя и Коледен онлайн каталог за истинска празнична приказка: подаръци, разнообразни деликатеси и предложения за вълшебен празник за цялото семейство. Онлайн потребителите могат да спечелят и награди в специалната Коледна игра, голямата награда в която е  пътуване в чужбина за двама до избрана от победителя дестинация.


От Lidl са приготвили изненада и за най-малките със специална колекция играчки от естествена дървесина. Дървена къща, пълна с мини мебели и задружно мини семейство, дървено влакче, магистрала или железопътен прелез с автомост ще пренесат децата в света на майстор Джепето и ще предизвикат не само тяхното въображение, но и това на родителите им. С колекцията дървени играчки децата научават нови неща, а знанието се превръща в приятно и лесно приключение. За малките кулинари е дървената кухня, в която ще могат да приготвят закуска, сандвичи, торта или пица, а любознателните бъдещи инженери ще открият тайните на механиката с помощта на атрактивни дървени играчки и конструктори.


Всички продукти в серията са сертифицирани с FSC сертификат за отговорно горско стопанство. А за спокойствието на родителите играчките са проверени от TÜV Rheinland и са сертифицирани за сигурност и безопасност при употреба от малки деца.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,