Свързани новини

30.08.2017 14:29

Нови парапети и облицовки около фонтаните пред НДК

Видян 1213 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Облицовката е премахната, както и парапетите, които са били разположени тук преди. Предстои парапетите да бъдат заменени с нови, така че да бъде обезопасена сигурността на гражданите по максимално добър начин. Това каза зам.-кметът на София Йоана Христова по направление „Зелена система, екология и земеползване“ при проверката на ремонтните дейности на площад „България“ пред НДК, предаде Фокус.


 „Ще видим нови парапети, с нови облицовки. По същия начин ще бъдат направени и обходите към подлезите“, заяви тя и уточни, че няма да се извършват никакви дейности по фонтаните. В отговор на журналистически въпрос дали СО предприема мерки за мръсния въздух в районите, където се извършват ремонти, зам.-кметът обясни: „Законът вменява задължение на изпълнителя на строителната площадка да осигури и обезпечи по такъв начин строителството, че да не се отделят прахови емисии. Това може да се направи по различни начини. Работа на „Строителен надзор“ е да съблюдава за това изпълнение“.


Столичен инспекторат прави проверки на изхода от строителната площадка дали са измити машините, за да не разнасят допълнително пепел“, посочи Йоана Христова. „Всички искаме да видим столица, където ремонтните съоръжения и сградите са обезопасени по начина, по който това се случва в европейските страни. Мисля, че в тази връзка се върви в правилната посока“, каза още тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева