Свързани новини

19.07.2017 15:40

Цацаров: Ако Марешки не каже кой го е заплашвал, изводите може да си правите вие

Видян 1568 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Ако и днес се повтори предишната сценка и Веселин Марешки не каже кой го е заплашвал, изводите може да си правите вие. Това каза пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров, предаде Фокус.


 На въпрос може ли прокурор Виолета Радева, която по думите на Марешки е скалъпила обвинението срещу него, да потърси по частен път правата си, Цацаров заяви: „Каквото може да се направи или ако може нещо да се направи, това ще го реши тя самата. Това, което може да се направи, е да кажа, че институцията, и аз като главен прокурор, застава изцяло зад действията на този прокурор. Да кажа, че подкрепям нейните действия изцяло, че не приемам подобни обвинения и ги считам за безкрайно недостойни“. „В същото време обаче изречени по този начин и казани от човек като г-н Марешки говорят за самия него“, добави той.


Във връзка с това има ли достатъчно събрани доказателства срещу Веселин Марешки, главният прокурор коментира: „Извинявайте, вие мислите, че ще тръгнем към искания за сваляне на имунитет, без да сме убедени, че има достатъчно доказателства?“.


„Казах едната страна е г-н Марешки, другата стана са собствениците на аптеки. А в делото, по което той е подсъдим пред Варненския окръжен съд вече, отново, има едни много специални и интересни специални разузнавателни средства. Те отразяват неговите собствени думи“, каза още той и добави, че ще дойде ден, когато в съдебната зала те ще бъдат прочетени. „Тогава ще стане ясно може би кой е виновен, кой е невинен, кой е заплашвал и всичко друго. Ясно е, че всеки човек има право да защитава себе си, но да се сипят безадресни обвинения от телевизионния екран от типа на – искат да ми вземат бизнеса, натискат ме, изнудват ме и пр. и всеки път, когато следва снемане на обяснения, в резултат на проверка, да играем театъра – не зная, не помня, не разбрах, не искам да кажа – не е много достойно“, добави Цацаров.


„В 14.00 часа г-н Марешки трябва да се яви и да каже кой е този, който го е заплашвал, че до 30 май трябва да прехвърли петролния си бизнес, в противен случай с него ще се случат ред неща. Ако и този път се повтори същата сценка, мисля че изводите за него може да си правите самите вие“, каза още той. Главният прокурор заяви, че задачата му не е да укорява Марешки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,