27.03.2017 10:26

Радослав Янков с премия от 5000 евро от Fibank

Видян 1681 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-голямата българска банка Fibank (Първа инвестиционна банка), генерален спонсор на Българската федерация по ски, награди Радослав Янков и неговия треньор Георги Атанасов за успешното представяне през сезона.


Водещият ни сноубордист спечели малката световна купа в дисциплината паралелен гигантски слалом, завърши втори в генералното класиране за сезона в паралелните дисциплини, а на световното завърши четвърти и шести, съответно в паралелния гигантски слалом и в паралелния слалом.


Янков получи чек за 5000 евро от Светослав Молдовански, изпълнителен директор на Fibank. Треньорът му Георги Атанасов бе награден с кюлче инвестиционно злато.


"Връчвам тази награда на Радослав Янков с огромни благодарности за приноса му към българския спорт и вдъхновението, което дава на младите хора у нас. С пожелания през следващия сезон да спечелиш и двата глобуса", заяви при връчването на чека Светослав Молдовански.


Вицепрезидентът на БФСки Георги Бобев сподели пред медиите, че с голямо удоволствие присъства на тази церемония. "Едно голямо благодаря към Радо и неговия треньор за всички радости, които ни донесоха. Те са плод на много труд. Да се порадваме сега на успехите и да им пожелаем хубаво да си починат и с нови сили да започнат подготовката за следващия сезон", заяви вицепрезидентът на БФСки Георги Бобев.


Най-успешният ни сноубордист благодари на Fibank, че още от първата година, в която е постигнал сериозни резултати, са повярвали в него. "Благодаря за вярата в мен. Опитвам се постоянно да давам най-доброто от себе си, за да има силни резултати", сподели Янков пред медиите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.