Свързани новини

20.06.2016 10:24

За да спасят НАТО, измислиха „врага” Русия

Видян 1492 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският президент Владимир Путин за втори път през последния месец коментира темата за Южен поток. Непопитан, по време на среща с шефовете на световни медии, събрани на икономическия форум в Санкт Петербург, завършил с подписване на сделки за $20 млрд. (над 1 трилион рубли), властелинът на Кремъл даде за пример България като страна, която може да постави въпроса за пускането на Южен поток пред ЕС и ЕК, понеже е от полза за нея, както неспрения от Брюксел Северен поток за Германия и Бенелюкс.


Путин изненадващо обяви, че няма намерение да спира транзита през Украйна, което вероятно означава, че текат преговори с Жан Клод Юнкер, който също му беше гост в неговия роден град за рестарт на черноморския газопровод.


Преди това президентът заяви: „За да спасят НАТО, който се обезсмисля без СССР и Варшавския договор, измислят „врага” Русия. Давам веднага пример с Украйна: там опозицията щеше да дойде на власт по законен път година по-късно. Защо им трябваше кървав държавен преврат, гражданска война, десетки хиляди загинали в нея хора, от които стотици са деца?! Е, ако се продължава така, ще има Студена война”. По въпроса за санкциите каза: „Интересно е, че санкциите срещу нас не се отразяват на САЩ – нулев ефект, но на ЕС струват десетки милиарди евро и 2 млн. работни места. Обаче американците им казват: „Потърпете”. Защо европейците да търпят, не разбирам”.


Подтикван от модератора – звездата на CNN Фарид Закария, той продължи: : „В Сирия трябва да се върви step by step, а не към развал на страната на квазидържави, които дълги години ще воюват помежду си”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете