04.09.2015 13:23

Район „Средец“ с регистър на заведенията по тротоарите

Видян 3381 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Район „Средец“ е столичният район с най-много търговски обекти – 3 924 броя, от които 410 са заведения, затова се явява търговско-икономическия и бизнес център на столицата. От тези 410 заведения 145 имат разрешение да поставят подвижни съоръжения.  
По инициатива на Вергиния Стоянова, кмет на район „Средец“, се изготви регистър на подвижните съоръжения по тротоарите, разположени пред търговските стационарни обекти (сладкарници, ресторанти и други) на територията на района. Въпросната събрана информация е в  Регистър на подвижни съоръжения пред стационарни търговски обекти върху общинска собственост, който е публикуван на интернет страницата на „Средец“ в рубриката „Публични регистри“.
Регистърът съдържа изчерпателна информация за всички обекти, общо 145 в този момент, като се посочва вида на обекта (сладкарница, ресторант и друго заведение), адреса, на който се намира, името на фирмата, името на материално отговорното лице, квадратурата, за която е получил разрешение и е прикачена схема, на която се вижда разрешената площ, броят и разположението на масите. Улиците в района, на които има заведения, са по азбучен ред и обектите са подредени по номера на улицата. За по-лесното намиране на информацията – обектите са групирани по съответните улици.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,