Свързани новини

31.10.2013 11:40

Първата изява като политик на Бареков пред Президентсвото

Видян 1642 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 31 октомври 2013 г. (четвъртък) в 13 ч. лидерът на гражданско движение “България без цензура” Николай Бареков ще направи първата си изява като политик. Пред Президенството на Република България ще бъде разположена и шатрата, която обиколи страната. В нея юристите на гражданското движение ще продължат в столицата да приемат сигнали както за нарушения и за корупция, така и административни и граждански казуси.


Кампанията “България без цензура” стартира на 16 септември в един от емблематичните градове у нас, Смолян и бе закрита вчера, 30 октомври в Петрич. За този период гражданското движение обиколи близо 20 града в България и даде възможност на хората да намерят път към разрешаване на административни и граждански казуси. “България без цензура” даде трибуна и на представителите на местните самоуправления и администрации, които отказват да печелят партийни дивиденти, а са готови да оказват помощ на съгражданите си. Сигналите на граждани се приемаха и обработваха от юристите и репортерите на движението в специално пригодена за целта шатра, която се разполагаше в центровете на градовете, дни преди участието на “България без цензура” в съответния град.


По време на кампанията в по-големите градове на страната бяха откирити и офиси на “България без цензура”, където хората ще имат възможност и занапред да поставят своите проблеми, да получават консултации и помощ при разрешаването им. За малко повече от месец, “България без цензура” показа на обществото, че в градовете на България има хиляди неразрешени проблеми, касаещи техните жители, показа, че администрацията у нас е неработеща, даде гласност на сигнали за корупция



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.