Свързани новини

07.06.2009 13:05

Станишев: Евровотът не може да предреши националните избори

Видян 1457 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Евровотът не може да предреши националните избори, заяви премиерът Сергей Станишев след като даде своя вот в сградата на Националната музикално училище "Любомир Пипков", предаде БГНЕС.


По думите на Станишев националните избори имат своята логика и българските граждани ще направят своя избор за развитие на страната през следващите години. Европейският вот е своеобразна репетиция за всички политически сили, коментира Станишев и добави, че е много доволен от активната кампания на "Коалиция за България", в която са се опитали да стигнат до всеки един човек с посланията и политиките си. Призовавам гражданите да гласуват, аз своя избор съм го направил, каза още Станишев, като изрази надежда, че избирателната активност ще достигне до по-високо ниво отколкото през 2007 година. Станишев заяви, че евродепутатите от Коалиция за България са доказали, че защитава българските интереси и при защита на правата на тракийските бежанци. Той припомни, че по инициатива на Коалиция за България е била приета резолюция на ЕП, засягаща преговорите между ЕС и Турция за присъединяване и там се уреждат и въпроси свързани с имотите на тракийци. Според него Коалиция за България защитава страната ни и при негативни инициативи на ЕНП.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева