01.06.2016 10:03

Калин Врачански стяга изложба

Видян 1514 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Няма почивка за победителя в четвъртия сезон на "Като две капки вода" Калин Врачански. След като спечели риалити състезанието, актьорът е затрупан с ангажименти и не знае кое по-първо да свърши. Като за начало Врачански ще изпълни дадено обещание на свой приятел. Мъжът е художник и негови близки му подготвят изненада - организират негова експозиция. Калин обещал, че ще помага, и въпреки умората след края на предаването не се отметнал от думата си.


Актьорът събра най-голям зрителски вот на финала на шоуто в понеделник вечерта. В него той сам реши да се превъплъти в образа на големия актьор Васил Михайлов и да изпълни песента от филма "Капитан Петко войвода". Представянето му беше последно - преди него пяха останалите трима финалисти - Орлин Павлов, Герасим Георгиев-Геро и Поли Генова. Накрая за победата останаха да се борят само той и младата певица, която класира страната ни на 4-о място в тазгодишното издание на Евровизия. Поли Генова като Адел обаче не успя да впечатли толкова много зрителите, както Калин Врачански като Васил Михайлов. Той спечели и голямата награда - нов луксозен автомобил.


"Готино е да знаеш, че толкова много хора са те подкрепили и си ги зарадвал", каза той минути след победата в шоуто.


Сега обаче Врачански няма да има много време за почивка. Скоро актьорът, който направи пробива си със сериала "Стъклен дом", ще започне снимки по нов филм. Той ще бъде много различен от всичко, което е правил Калин, защото ще бъде за деца. А в него актьорът ще играе ролята на джудже, разказа самият той пред Нова тв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева