Свързани новини

10.01.2013 15:31

Клаус Кински изнасилвал голямата си дъщеря 14 години

Видян 3838 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В интервю за новия брой на сп. „Щерн” (stern.de), който излезе на пазара днес, четвъртък, Пола Кински, голямата дъщеря от първия брак на покойния скандален германски актьор Клаус Кински (1926-1991), обвини своя баща, че дълги години е упражнявал сексуално насилие върху нея. 60-годишната актриса, която е доведена сестра на Настася Кински, твърди, че бащата я е насилвал от 5-ата до 19-ата й година.

"Баща ми изобщо не се интересуваше, че аз не искам това и се съпротивлявам", казва Пола. Тя е актриса със спорен, според германските медии успех в театъра и телевизията. Разказва за своите страдания в книгата Kindermund ("Устата на детето"), която скоро ще излезе от печат. "Той просто вземаше това, което пожелаваше", казва актрисата. Кински е биел момичето, насилвал го е, а след това правел щедри подаръци и я обсипвал с целувки.


Пола подчертава, че е написала книгата в отговор на неоправданите според нея хвалебствия, с които днес обсипват баща й, представян като гениален актьор особено в ролите на психопат. През 1975 г. излезе автобиографията на Клаус Кински "Луд съм за ягодовата ти уста" (Ich bin so wild nach deinem Erdbeermund), която незабавно се превърна в скандален еротичен бестселър. Не е ясно колко е истината в тази книга, но актьорът описва стотици полови актове с разюздани жени, сред които и непълнолетни. Разказва случки от 50-те години във Виена, когато се е любил с 14-годишно дете, после с майка и с нейната 10-годишна дъщеря.


Клаус Кински имаше грозната слава на неукротимо чудовище с отвратителни обноски с всички хора. Появите му в обществото винаги завършваха с шумни избухвания и ругатни, пише днес германският вестник "Ди Велт". И в ролите си той беше истеричен. Настояваше камерата да го показва колкото се може повече за сметка на всички други участници в снимките. Изцепките му от 50-те години са популярни и до днес в средите на кинематографистите. Но режисьорите харесваха това, защото актьорът имаше неповторимо, често магнетично излъчване.

Майката на Пола - Гизлинде Кюлбек се запознала с Кински в Мюнхен на карнавал. През 1952 г. се оженили и тя родила Пола. Веднага след това напуснала актьора, взела и момиченцето, но по-късно малката била пратена при баща си и живяла с него в Берлин, Рим и Мадрид.


През 1961 г. е родена втората дъщеря на Кински - Настася, която е световноизвестна. Тя никога не е искала да се споменава за баща й и нищо не е говорила за него. Веднъж казала: "За някои хора е по-добре, че вече не са между живите".


Единствено третото дете на Клаус Кински – синът му Николай, роден през 1976 г., не е казвал досега нищо лошо срещу него. Той също работи като актьор.


Тримата са родени от различни майки и не поддържат никакви връзки помежду си.


Клаус Кински дебютира в киното през 1947 г. в "Моритури". Участвал е в много посредствени филми с ниско качество, обяснявайки това с по-високото заплащане. Само през 1963 г. участвал в 10 филма. Отказвал е поканите на режисьори като Фелини и Спилбърг. Казвал: "Аз съм като проститутка - продавам се за по-високата цена".


Изключение са филмите "Доктор Живаго" на Дейвид Лийн и "За няколко долара повече" на Серджо Леоне през 1965 г.


Най-често се е снимал при режисьора Вернер Херцог - "Агире, Божият гняв" (1972), "Носферату, призракът на нощта" (1979), "Фитцкаралдо" (1982)



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и