20.08.2018 14:22

Три дни и три нощи парти в Royal Club Victoria Elenite

Видян 1628 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В края на лятото частният курорт Елените ще се превърне в дом на Elenite Adventure R'n'B Festival - 3-дневен музикален фестивал от 6-ти до 9-ти септември. За програмата грижливо са селектирани едни от най-хитовите артисти в сферата на R’n’B и hip-hop културата, както от България, така и на интернационално ниво. Ще можете да се насладите на изпълнителите Willy Willia, 100 кила, DJ Swed Lu, DJ Polique, Dj Jayla Jay R, Deejay Balou, Onyx,Dj Da Candy, Dj Sava, Dope Zoo Djs, Panos Koki, Bobo & The Gang ,Yangfetish, Braganza и V:Rgo X Trf.


През септември ще имате възможност да се потопите дълбоко не само в освежаващите води на Черно море, но и в музиката на международни и български певци, артисти и DJ-и, които са готови да ви донесат не само партита, и много положителни емоции.


Програмата на Elenite Adventure R’n’B Festival е съставена внимателно и тематично, като през различните дни се набляга на различно звучене, съответно ден 1- R’n’B, commercial;ден 2- rap, hip-hop; ден 3- hip-hop, commercial. Хедлайнъри за всеки от тритедни съответно са Willy William, Onyx и 100 Kila.


Мисията на организаторите е да ви дадат най-доброто, така че са го направили по лесен за вас начин – подготвили са няколко вида пакети, включително- достъп до фестивала, хотела, транспорт ... Единственото, което трябва да направите е да донесете банските си и положителната си енергия. Готови ли сте да се потопите в следващото музикално приключение?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева