19.06.2018 18:03

Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова

Видян 3551 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В новата книга на Патриция Кирилова - " О(У)чебник за мъже", с много сатирични примери от действителността се формулират и 10-те мъжки заповеди, под формата на Уроци за мъже. Премиерата на "учебника" е на 27 юни в СПА-хотел Драгалевци, съобщава ВИП Комюникейшън.


Авторката, която има зад гърба си 22-годишна кариера на журналист и пи ар, част е от изследователския екип "Руните говорят", разработил нова методика и инструментариум за четене на древните български руни, вече представи част от темите в книгата на обсъждане в социалните мрежи. Те предизвикаха стотици коментари както от мъже, така и от жени, които истински се забавляват с четивото.


¨Изданието  обещава много усмивки и интересни прозрения за отношенията между наследниците на Адам и Ева. Ще разберем кои са 10-те мъжки заповеди, знаят ли мъжете какво искат жените, идва ли новото Женско начало, защо предците ни преди хиляди години са почитали утробата и Богинята-майка и т.н.


Премиерата съвпада с откриването на летния сезон в София край басейна на луксозния СПА-хотел Драгалевци в София.


С много музика, шампанско и огнена заря ще се потопим в безкрайната учебна програма на силния пол.


Изненада за гостите ще бъде майсторската цигулка на българския Моцарт.


 Книгата „О(У)чебник за мъже“  на пръв поглед е забавно четиво, но в същото време задава революционно-еволюционни  въпроси за хилядолетната война между двата пола, за която няма видима причина.


Темата хиляди години е била табу заради религиозни канони и рамки. И до днес именно ралигиите възпитават в дискриминация между половете милиарди мъже и жени по света.


 Това е втора книга на журналистката и PR Патриция Кирилова, чийто блог се чете от милиони българи по света - https://patriciakirilova.blogspot.com.


¨Името на дебютната й книга „Да свалим маските“ стана нарицателно заразлични обществени теми и дори залегна в предизборни кампании на политическите лидери през 2013-2014 г. – месеци след издаването й. Като председател на сдружение за културно-историческо наследство Велика БОЛГАРИА (Ариа е името, което носим от предците ни, за да помним произхода ни Бо(л)Г и Ари - Народът на Бог) Патриция и екипът й учредиха награди Велик Българин, като първият носител стана доказалият своето родолюбие шампион Кубрат Пулев.


Като упавляващ съдружник на агенция за публични комуникации VIP Communication тя е съорганизатор на редица престижни събития за развитието на бизнеса, туризма, строителството както у нас, така и на Балканите. Неотдавна екипът на   VIP Communication  спонсорира Ученическият парламент към гимназия "А.С.Попов" за създаването на филма "ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ" - по едноимената благотворителна кампания на пи ар агенцията. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец