Последната поява на Джия, която предизвика внимание беше на 20-годишнината от старта на кариерата на нейната покровителка Галена, отпразнувана неотдавна в тузарския Се Ла Ви. Там тя се поизложи, изкарана на сцената от звездата, току-що напуснала Пайнер.

Свързани новини

14.02.2024 13:55

Биг Брадър се завръща с певицата Джия и ММА-боец

Видян 3045 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Биг Брадър се завръща 20 години след старта на предаването, което беляза с манталитет цяло поколение. И 6 години след последното си издание, в което победи синът на починалия преди дни култов актьор Иван Иванов - Стефан, по-известен като Уош МС.

Въпреки че форматът е предвиден като за лица, които не се водят известни - според последния шампион е спорно дали това условие се спазва, и сега вече се говори за бъдещи участници в тв шоуто. Сред имената, които се въртят като клюка по заведения и светски партита са певицата Джия и ММА-боец. Това са два от любимите типажи на продуцентите - досега в предаването сме гледали дори точно такива двойки като Десислава и Светлозар Савов или Златка Златка Райкова и Георги Валентинов. Този път обаче не става въпрос за любовници.

Последната поява на Джия, която предизвика внимание беше на 20-годишнината от старта на кариерата на нейната покровителка Галена, отпразнувана неотдавна в тузарския Се Ла Ви. Там тя се поизложи, изкарана на сцената от звездата, току-що напуснала Пайнер.

Зрителите винаги са предпочитали, както свидетелстват и рейтингите, изданието на предаването за известни личности ВИП Брадър. То стартира с първия си сезон на 13 март 2006 г., а последното му издание беше също през 2018 г., както и на "обикновения" Брадър. То беше спечелено от Атанас Колев, за когото е трудно да се каже, че е знаменитост, каквито действително минаха през шоуто: от Азис до Аня Пенчева, от Кали до Преслава, от Ивайла Бакалова до Тодор Славков, от Део до Кошлуков, от Орлин Павлов до Багата, от Тервел Пулев до Станка Златева, от Евгени Минчев до Ритон, от Йорданка Христова до Кичка Бодурова, от Иво Аръков до Жени Калканджиева, от Катето Евро до Кака Лара, от първия победител Константин до Галя от Каризма също от премиерния сезон.

Фюжънът между по-известни и по-неизвестни лица явно е сред рецептите на Биг Брадър, тъй като победителка във втория сезон на ВИП-а стана жената на Здравко - победителя в първия "обикновен" Биг Брадър от 2004 г. И двамата с Христина са съдържатели на туристически обекти от Приморско.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни