Свързани новини

23.06.2018 12:06

Селена Гомес се срещна с папата

Видян 3004 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Селена Гомес се срещна с папата по време на почивката си в Рим, стана ясно от снимки в Инстаграм. Певицата се отби до Ватикана със своя стар приятел и колега от сериала на Дисни Магьосниците от Уейвърли Плейс Дейвид Хенри. С тях бе и съпругата на актьора Мария Кахил, и приятелката на Гомес Ракел Стивънс.


Гомес и Хенри останаха близки приятели, откакто приключи участието им във филма на Disney през 2012 г., а през последните дни те бяха забелязани в Италия, снимайки се с фенове. Разговорът им с папа Франциск бе документиран в Инстаграм от Стивънс. Хенри пък сподели, че научил на италиански как да каже на папата да се моли за него ... "Такова невероятно преживяване имахме днес", сподели актьорът.


Срещите с папата не са запазени само за поп звезди и знаменитости на Дисни. Католическият лидер дава аудиенция всяка сряда и докато Гомес и Хенри вероятно са имали билети, за да се приближат толкова близо до самия папа, според уебсайта на Ватикана "всички са добре дошли да присъстват (със или без билет)" на общата аудиенция на площад Свети Петър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв

Първата половина на деня използвайте за почистване


Първата половина на деня използвайте за почистване и