10.07.2017 13:14

Кралев: До два месеца ще има търг за базите на ЦСКА

Видян 1332 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри, че до два месеца трябва се проведе дългоочакваният търг за базите на ЦСКА – стадион Българска армия и на Панчарево. Още преди година от министерството обявиха, че предстои подобен търг, който се налага заради прекратяването на договора за базите с фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.


„Все още се подготвя документацията, трябваше да се изготвят оценки на някои земи. В момента текат вътрешни процедури при нас, поради които не сме завършили всичко. Не чакаме развитие около фалиралото дружество, а процесите са при нас“, разкри Кралев пред Тема Спорт.


„Очаквам търгът да се проведе до два месеца. Би трябва да успеем да се справим в този срок“, допълни министърът.


На този етап елитният ЦСКА използва стадион Българска армия и базата в Панчарево по силата на сключен договор в средата на юли 2016 година. Той ще е валиден до провеждането на търга.


Очаква се в конкурса да се включат  ЦСКА , който в момента ползва базите, и ЦСКА 1948, който се състезава в Трета лига. Засега няма голяма яснота какви ще са изискванията за търга.


Единственото сигурно условие е че този, който вземе базите, ще трябва да плати около 1 млн. лева задължения, натрупани от фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева