28.03.2017 14:58

Левски завежда дело срещу Мъри Стоилов, а му дължи пари

Видян 1281 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Цирковете на Герена през този сезон нямат край.  Ръководството на Левски е завело дело срещу бившия треньор на клуба Станимир Стоилов. Причината за това е жалбата на Мъри за 70 хиляди лева, която трябва да остави без лиценз за следващия сезон синия отбор.



Исковата молба от ръководството на отбора бе заведена в съда вчера.  От Герена оспорват иска на бившия треньор на клуба, който пусна молба до Лицензионната комисия към Българския футболен съюз  да бъде отнет лиценза на Левски, ако клубът не му изплати дължимите вече от 9 години пари.  



Стоилов,  който изведе отбора до четвъртфинал за купата на УЕФА и участие в групите на Шампионската лига, претендира за десет равни вноски по 7 хиляди лева чисти пари, за които е подписал споразумение с клуба на 26 май 2015 г.



Ръководството на сините кой знае защо смята, че Мъри  няма право да претендира за въпросната сума и именно поради това се обръщат към съда.
Истинската причина за завеждането на делото срещу бившия наставник на клуба обаче е съвсем друга.  Подобни искове често са номер за отлагане на решения на Българския футболен съюз. При оспорване в съда Лицензионната комисия към БФС обявява случая за отворен и не го взема предвид при издаването на лицензи за участие в Европа и България. Именно по този начин от Герена се надяват да получат право за участие в следващия шампионат на страната.

















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и