17.02.2015 11:45

Пламен Константинов: Искам Матей в отбора си!

Видян 1323 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Старши треньорът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Пламен Константинов разкри минути след изтеглянето на жребия за Евроволей 2015, че не изключва възможността за завръщането в първия ни тим на Матей Казийски. 


Той все още не е говорил със звездата на Тренто, но е готов да го включи в тима ни за двубоите това лято. 


"Искам Матей Казийски в отбора си! Не ме интересува какво говорят някои хора за него. Още не съм водил разговори с него, но те предстоят", категоричен бе Пламен Константинов. Селекционерът сподели още, че в разширения му състав очаква да се завърнат контузените през миналото лято Николай Николов и Виктор Йосифов, а също така е готов да изпрати повиквателна и за Владимир Николов. 

По отношения на Европейското първенство самият Константинов е настоявал мачовете ни да се играят в софийската "Арена Армеец", тъй като е бил съгласен срещите от груповата фаза да бъдат във Варна, но не е одобрил факта, че за четвъртфинала отборът ще трябва да пътува за София. 


Тепърва предстои разговор между БФВ и Пламен Константинов за уточняване на приоритетите през това лято – между Световна лига и Европейски олимпийски игри. Централата и бившият капитан също така трябва да преценят кой ще бъде втори треньор на националния ни тим, който ще води т.нар. „Б“ отбор.


„Германия е във възход през последните години. Домакини сме и трябва да се възползваме от това предимство. Имаме да си връщаме на германците. Последните години двубоите между България и Германия бяха доста оспорвани“, каза Пламен Константинов.


Волейболистите от националния отбор на България ще играят в предварителна Група "А" на Европейското първенство за мъже през 2015 година в Италия и България (9 - 18 октомври) заедно с отборите на Германия, Чехия и победителят от двойката Испания - Холандия от 3-ия квалификационен кръг, който ще бъде в края на месец май.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели.