Свързани новини

17.07.2011 17:36

Новата на Матеус гледа триумф на Кобрата

Видян 1902 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Селекционерът на националния отбор по футбол Лотар Матеус и новата му любовница – полската манекенка на бельо Йоана Тучинска, бяха сред ВИП гостите на боксовата гала в Мюнхен късно онази вечер. Легендарният ариец (50) и 23 години по-младата от него шармантна брюнетка стискаха палци за Кубрат Пулев, който откри вечерта с победа над Максим Педюра. Триумфът на Кобрата, който е европейски шампион от Ливърпул, над прочутия с прозвището си Железния Макс украинец бе негов 13-и поред в профибокса. При няколко от убийствените крошета на 30-годишния танк от София г-ца Тучинска истински се вдъхнови и стана да ръкопляска. Припомняме, че Матеус често посещава боксови мачове, като водеше със себе си предишната си приятелка Ариадне, както и последната си съпруга Лиляна Кристина.
Кобрата нямаше никакви проблеми срещу Педюра, като спечели всеки от 8-те рунда. Двубоят трябваше да е от 10 части, но по желание на Железния Макс се игра с 2 по-малко. Четири от успехите на Кобрата на профиринга са с технически нокаут, седем са със съдийско решение. Една от победите му е след дисквилифициране, а една - след отказване на съперника му.
“Бях по-бърз от него и по-подвижен, това ми беше основно оръжие. Много хорски мнения имаше, че съперникът ще изкара не повече от 3-4 рунда, но им казах, че украинец никога не е за подценяване. Това са трудни боксьори, които не се свалят толкова лесно. Той беше крив, неудобен боксьор, държи на бой. С една монотонна игра, не можеш да я прецениш отникъде, но и не можеш да го довършиш, както трябва. Чувствам се много добре, не знам дали има някой, който да ме спре. Ще играя за европейска титла през октомври срещу ирландец. Той ми каза, че ще му трябва повече време за подготовка. До тогава ще се подготвим и ще гледаме да вземем титлата. С време не мога да се ангажирам, но братята Кличко нека ме чакат, идвам”, каза след победата Кобрата.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които