Видео

15:48 ч. 17.05.2020

Бойният танц при затварянето на границите на Индия и Пакистан

Сложи в твоя сайт изпрати на приятел
Видян 7503 пъти
Коментари 15 Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 015 Anonimen 27.05.2020 16:27

    Вижда се кой има работа и кой кисне в работен ден пред компютъра! Специално за теб "многообразований", но силно малокултурен - едно стихотворение. Може да ти послужи за тест за интелигентност (нали си уж служил в БНА, т.е. си над 50). Да не се окажем и набори! Простакът е кремък- корав и могъщ, Простакът е демон без лик, весдесъщ Акула на сухо, безкрил, а хвърчи. Удариш на кухо, простакът звучи. Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел, Защото простаци край него вървят и дават му знаци и правят му път Надкласов, безкласов, без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт По страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака. Не ползвай гугъл за да намериш автора. Пробвай си общата култура!

  • 014 Anonimen 26.05.2020 05:15

    Хаха! Какво си улучил, бе, кьорчо? И кой те пита, че трябва да ни разказваш фантасмагориите си? Ти си един инвалид, който живее сам в мазето на болната си майка с нейната пенсия. Най-далечното ти пътуване е до комисия по ТЕЛК. В БНА си бил само, докато си на морфин (за болките).ДОкато не си зает да мразиш всички около тебе, защото са цигани или да разказваш на непознати (които си въобразяваш, че познаваш, щото си "Кака Милка от село Джулюнаци,тулбухинска Околия"от шизофренията си, както сам призна) колко си велик и как си станал световен шампион по футбол на триъгълни полета с Леннин и Сталин, ама не са ви писали по вестниците от скромност, но са ви платили в платинени сервизи за ябланска халва, си седиш тихо до кофата, която ползваш за тоалетни нужди и си скубеш пубертетските веждички, че ще си правиш селфи за сайт за запознанства. И понеже не съм толкова тъп като тебе да си вярвам на глупостите, предполагам, че си просто силно огорчен от действителността около себе си. И затова обвиняваш "циганите", "турците", "евреите", "говедата", "чорбарите", "ДС"... Стана ми жал за теб. Извинявай, ако съм те обидил! Ако мога да ти бъда полезен, пиши! Ако не-карай да върви! Успех в бизнеса! Да са живи и здрави децата! И ти да си жив и здрав! Пък, ако ти олекне на душичката от тоя скотски живот (не твоя, а живота по принцип) още по-добре. Ако дойдеш в Индия, ще видиш, че не си прав. Мъдрите хора не съдят за книгата по корицата. Океанът не е два кладенеца, нито десет, нито сто.

  • 013 Anonimen 25.05.2020 08:29

    Кофти е да те улучат в "десятката", без да те "познават", нали "многообразований"! А относно моят живот - не ме мисли. И семейството ми е семейство, и децата ми са супер, и 20 годишната ми фирма се развива ОК. И знаеш ли защо - защото не търся оправдание във външните фактори, а се боря и не мрънкам. Всичките ми клиенти са частни фирми, като с голяма част от тях имам връзки повече от 10-15 години.

  • 012 Anonimen 25.05.2020 04:24

    Малей, тоя пак се запусна в анализи! Събуди се! Сам си в стаята, излез, вече пускат! НАмери си живот! Ебаси нещастния трол!

  • 011 Anonimen 24.05.2020 22:37

    Изненада, а! Май "попадна на фас"! Не всички в България са нискочели обръснати "неофашисти" от Левски Г. Ако си служил, както се изрази в "елитно поделение" на БНА (преди 10.11.1989), то това 100% означава, че си от БКП фамилия (само проверени наши момчета ги пращаха там). Затова не можеш да асимилираш, че "десните" ГЕРБ, произлизат от десния "ташак" на БКП, а "левите" БСП от левия такъв. Така, че "мафията" ГЕРБ "многообразований" е само малка част (последна за сега) от раковото образование ДС! Стига безплатни уроци. Хапни едно "дал макни", топни си в него и един "нан", пийни за охлаждане едно "манго ласи" и всичко ще ти е наред!

  • 010 Anonimen 24.05.2020 22:22

    О, въобще кво се разправям с малоумници. Не си ми на образованията. Отделих ти достатъчно време! Но не съм благотврителна организация за самотници без работа.

  • 009 Anonimen 24.05.2020 17:57

    По-кротко мойто момче. Да не вземеш да се задъхаш! Когато съм служил в БНА, не си знаел значението на думата чекия. Доста съм по-голям от теб "либерално" лайненце. Дори думата фашизъм и значението и ти е крайно непознато. Явно си чел доста литература за монархо-фашизма. А по отношение, "когато си сменял БСП, СДС, НДСВ...", явно си се справил перфектно, щото тяхната "производна" (тази дума не я знаеш - тя е за хора учили математика) ГЕРБ са вече над 10 години на власт. Явно двете букви ДС нищо не значат за теб и си останал на нивото да се борим срещу "управляващата партия". Разбираемо е! От изказа ти личи нивото на култура и образованост. Използването на думата "татарин" в първия пост те издава, че си жалък продукт на чужда пропаганда и не познаваш българската история. Приличаш на куче хапещо пръчката с която са го били преди малко! Вземи да напишеш нещо грамотно, исторически издържано, без излишни лични нападки! Не заради мен си напуснал България, а заради собствена некадърност и най-вече безхарактерност! Не вини другите за собствените си проблеми!

  • 008 Anonimen 24.05.2020 17:31

    Тъпи нео-фашисти няма да и казват как да живея. Спри дрогата, че ти се привиждат някакви революции и бойни полета, пикльо! Следващият коментар, когато махнеш ГЕРБ и сениш цялата система. Защото още не си бил роден, когато сменяхме БСП, СДС, НДСВ, царе, царици, генерали. Дришльо, докато си се клател в гащите на баща си аз съм служил в най-елитните български войски. Някакви траверси като тебе с бръснати крачета и оскубани вежди научиха български и вече се имат за българи. А то прост селяндур! Гний си спокойно! Заради такива като тебе, ние напускаме България, гейче!

  • 007 Anonimen 24.05.2020 08:58

    Хвърли си Българския паспорт! От безродници няма нужда Майка България! Забрави и Българския език и култура, независимо, че днес е 24 май. А относно мафията Герб - явно се бориш с нея по най-лесния начин - бягаш от бойното поле! За това има точни думи - "дезертьорство", "страхливост", "безволие", а да не кажа "предателство". За такива "качества" по време на война се разстрелва директно. Ама нали живеем в "либерален" свят, а и ти явно се чувстваш, като гражданин на света, по-добре е, че не си тук. Живей си "свободния" и "спокоен" живот и не ни давай акъл, как да живеем нашия. Щом не си в България "на бойното поле" си трай и не се обаждай, защото с нищо не си допринесъл за тази държава, нито в материален, нито в духовен план! Не се мъчи с клавиатурата повече!

  • 006 Anonimen 24.05.2020 04:49

    Аз живея в Индия. Не живея в Европа. Така че май трябва да си хвърлиш измислената диплома, дай си лапнеш хапчетата и да заспиш. Индия е толкова разнообразна, но ти си живей в илюзията, че ти си цивилизован, а след Капитан Андреево свършва светът. Живял съм и в САЩ и всяко място си има плюсове и минуси. Тук ми е по-спокойно и свободно. България е хубава страна, но мафията ГЕРБ и такива кашони като теб я правят отблъскваща за живеене. А ако видиш къде живея тук, сигурно ще се хвърлиш от покрива на панелката си.

  • 005 Anonimen 21.05.2020 17:23

    Ходи в Индия или Пакистан, като ти харесва. Да ти се изредят манафите... Хвали ми Мангалия, пък ми живей в Европа... Класическа шизофрения. Дано да ти е лека формата, да не си в тежест на ближните си. Радвай се на цивилизования живот, който явно не осъзнаваш, че имаш!

  • 004 Anonimen 21.05.2020 11:16

    Малоумника си личи, независимо от раса и етнос, когато си мисли, че светът е започнал с баща му. Когато индийците са имали цивилизация и култура, наука и ценности, недостъпни за човекоподобния 003, в Европа твоите прародители са живеели в пешерите и са рисували с въглен цици и кучета.

  • 003 Anonimen 19.05.2020 09:27

    До анонимен 2 - Мангала си личи само по културата на езика - псува, простее и е нагъл! Българите, когато са имали държава тия от племето "ци ган" са живеели по дърветата...

  • 002 До Анонимен №1 18.05.2020 12:24

    Ей, капут! Майка ти е циганка! Деба измет татарска деба...

  • 001 Anonimen 17.05.2020 21:51

    Цигани и от двете страни, ама за сметка на това "артистични"...

RSS
реклама