Видео

15:48 ч. 17.05.2020

Бойният танц при затварянето на границите на Индия и Пакистан

Сложи в твоя сайт изпрати на приятел
Видян 7496 пъти
Коментари 15 Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Anonimen 24.05.2020 22:22

    О, въобще кво се разправям с малоумници. Не си ми на образованията. Отделих ти достатъчно време! Но не съм благотврителна организация за самотници без работа.

  • 009 Anonimen 24.05.2020 17:57

    По-кротко мойто момче. Да не вземеш да се задъхаш! Когато съм служил в БНА, не си знаел значението на думата чекия. Доста съм по-голям от теб "либерално" лайненце. Дори думата фашизъм и значението и ти е крайно непознато. Явно си чел доста литература за монархо-фашизма. А по отношение, "когато си сменял БСП, СДС, НДСВ...", явно си се справил перфектно, щото тяхната "производна" (тази дума не я знаеш - тя е за хора учили математика) ГЕРБ са вече над 10 години на власт. Явно двете букви ДС нищо не значат за теб и си останал на нивото да се борим срещу "управляващата партия". Разбираемо е! От изказа ти личи нивото на култура и образованост. Използването на думата "татарин" в първия пост те издава, че си жалък продукт на чужда пропаганда и не познаваш българската история. Приличаш на куче хапещо пръчката с която са го били преди малко! Вземи да напишеш нещо грамотно, исторически издържано, без излишни лични нападки! Не заради мен си напуснал България, а заради собствена некадърност и най-вече безхарактерност! Не вини другите за собствените си проблеми!

  • 008 Anonimen 24.05.2020 17:31

    Тъпи нео-фашисти няма да и казват как да живея. Спри дрогата, че ти се привиждат някакви революции и бойни полета, пикльо! Следващият коментар, когато махнеш ГЕРБ и сениш цялата система. Защото още не си бил роден, когато сменяхме БСП, СДС, НДСВ, царе, царици, генерали. Дришльо, докато си се клател в гащите на баща си аз съм служил в най-елитните български войски. Някакви траверси като тебе с бръснати крачета и оскубани вежди научиха български и вече се имат за българи. А то прост селяндур! Гний си спокойно! Заради такива като тебе, ние напускаме България, гейче!

  • 007 Anonimen 24.05.2020 08:58

    Хвърли си Българския паспорт! От безродници няма нужда Майка България! Забрави и Българския език и култура, независимо, че днес е 24 май. А относно мафията Герб - явно се бориш с нея по най-лесния начин - бягаш от бойното поле! За това има точни думи - "дезертьорство", "страхливост", "безволие", а да не кажа "предателство". За такива "качества" по време на война се разстрелва директно. Ама нали живеем в "либерален" свят, а и ти явно се чувстваш, като гражданин на света, по-добре е, че не си тук. Живей си "свободния" и "спокоен" живот и не ни давай акъл, как да живеем нашия. Щом не си в България "на бойното поле" си трай и не се обаждай, защото с нищо не си допринесъл за тази държава, нито в материален, нито в духовен план! Не се мъчи с клавиатурата повече!

  • 006 Anonimen 24.05.2020 04:49

    Аз живея в Индия. Не живея в Европа. Така че май трябва да си хвърлиш измислената диплома, дай си лапнеш хапчетата и да заспиш. Индия е толкова разнообразна, но ти си живей в илюзията, че ти си цивилизован, а след Капитан Андреево свършва светът. Живял съм и в САЩ и всяко място си има плюсове и минуси. Тук ми е по-спокойно и свободно. България е хубава страна, но мафията ГЕРБ и такива кашони като теб я правят отблъскваща за живеене. А ако видиш къде живея тук, сигурно ще се хвърлиш от покрива на панелката си.

RSS
реклама