Стартът е на 1 февруари само ден след големия финал на четвърти сезон, чиято развръзка ще бъде белязана от смъртта на двама от главните герои след взрив в имението

Свързани новини

30.01.2023 10:40

Взрив разтърсва съдбите на героите в Опасно изкушение

Видян 15459 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Хитовият сериал Опасно изкушение продължава с нов пети сезон в ефира на бТВ. Стартът е на 1 февруари, тази сряда, само ден след големия финал на четвърти сезон, чиято развръзка ще бъде белязана от смъртта на двама от главните герои след взрив в имението. Предстоящият сезон на най-гледаната драматична поредица както у нас, така и в южната ни съседка, обещава вълнуващи и заплетени сюжетни линии, както и нови персонажи, изиграни от именити актьори.


В центъра на историята продължава да бъде динамичната връзка на Йълдъз (Еда Едже) с харизматичния бизнесмен Чаатай (Берк Октай), която развълнува милиони зрители пред малкия екран по целия свят. След като Йълдъз разбира, че любимият ѝ я мами, е готова да отвърне на удара. За да си отмъсти, тя сключва брак с бащата на любовницата на Чаатай, с което предизвиква поредица от непредсказуеми събития. От тази вечер пък зрителите ще имат възможност да се насладят и на още една сапунка от Турция – Мрежа от лъжи с участието на Джансу Дере, чийто епизоди ще вървят от веднага след Опасно изкушение.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак