Хотелът е разположен над скалата Скарос и калдерата, а Егейско море се простира до края на земята. Встрани от Скарос се намира идеалната бяло-синя гръцка църква.

Свързани новини

04.07.2022 11:23

Виж хотел №1 в Гърция

Видян 1610 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това, което сте чували за Санторини, е вярно: почти невъзможно е да се намери лоша гледка на гръцкия остров, известен със зашеметяващите си залези. Има обаче един хотел, който може би е най-добрата наблюдателна точка от всички.

The Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, беше обявен не само за най-добрия курортен хотел в Гърция, но и за най-добрия курортен хотел в цяла Европа от читателите на Travel + Leisure в конкурса World's Best Awards 2021. И макар че разполага с модерни апартаменти със самостоятелни басейни, ресторант с изискана кухня на върха на скалата и идеално местоположение в центъра на Имеровигли, именно наблюдението на залеза вероятно е откраднало сърцата на много читатели.


Хотелът е разположен над скалата Скарос и калдерата, а Егейско море се простира до края на земята. Встрани от Скарос се намира идеалната бяло-синя гръцка църква.


Ресторант Santoro, салонът за шампанско 363 и инфинити басейнът имат една и съща невероятна гледка, така че гостите могат да се наслаждават на нея, докато слънчевата светлина се сменя през деня, независимо дали участват в курс по йога, пият балончета, плуват или се наслаждават на чиния саганаки с лангустин
 

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мъдрост

Печели тихо, остави ги да си мислят, че още губиш

Печели тихо, остави ги да си мислят, че ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева