Хотелът е разположен над скалата Скарос и калдерата, а Егейско море се простира до края на земята. Встрани от Скарос се намира идеалната бяло-синя гръцка църква.

Свързани новини

04.07.2022 11:23

Виж хотел №1 в Гърция

Видян 1701 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това, което сте чували за Санторини, е вярно: почти невъзможно е да се намери лоша гледка на гръцкия остров, известен със зашеметяващите си залези. Има обаче един хотел, който може би е най-добрата наблюдателна точка от всички.

The Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, беше обявен не само за най-добрия курортен хотел в Гърция, но и за най-добрия курортен хотел в цяла Европа от читателите на Travel + Leisure в конкурса World's Best Awards 2021. И макар че разполага с модерни апартаменти със самостоятелни басейни, ресторант с изискана кухня на върха на скалата и идеално местоположение в центъра на Имеровигли, именно наблюдението на залеза вероятно е откраднало сърцата на много читатели.


Хотелът е разположен над скалата Скарос и калдерата, а Егейско море се простира до края на земята. Встрани от Скарос се намира идеалната бяло-синя гръцка църква.


Ресторант Santoro, салонът за шампанско 363 и инфинити басейнът имат една и съща невероятна гледка, така че гостите могат да се наслаждават на нея, докато слънчевата светлина се сменя през деня, независимо дали участват в курс по йога, пият балончета, плуват или се наслаждават на чиния саганаки с лангустин
 

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби