Свързани новини

01.02.2012 17:22

Винпром Пещера посрещна Трифон Зарезан

Видян 2924 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вчера насред лозята на Винпром Пещера край село Правище, мениджмънтът на компанията, председателят на Националната лозаро-винарска камара Пламен Моллов и регионалната директорка на Изпълнителната агенция по лозата и виното Антоанета Бакалова спазиха всички автентични обичаи на Трифон Зарезан, за да бъде годината още по-плодотворна за най-големия роден винпром. Те зарязаха по три клонки от лозето за плодородие и дегустираха и разливаха от новото висококачествено вино на лидера в бранша у нас. След като през изминалия септември най-големият винопроизводител у нас събра над 30 000 тона грозде с отлични вкусови и качествени показатели от собствените си масиви, изпълнителният директор на компанията Иван Папазов обеща, че скоро това грозде ще зарадва сетивата на любителите не само на ракията, но и на изтънчените вина. Само преди два месеца с името Домейн Пещера в търговската мрежа бе пуснато новото класно бижу в портфолиото на винпрома.
Към момента виното Домейн Пещера набира скорост със сортовете Каберне Совиньон, Мерло, Шардоне и Мускат, а на пролет се предвижда да бъдат пуснати и сортовете Мавруд, Каберне Фран, Сира и любимото на дамите Розе.
Г-н Папазов сподели, че и през тази година инвестиционният план на Винпром Пещера ще продължи да работи в успешната насока, която компанията следва от няколко години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион