Покрити с пръст и останали без дъх, опонентите влязоха във втората битка, която беше предизвикателство не за тялото, а за ума. Двамата обаче не показаха солидни знания по темите от Алманаха.

Свързани новини

17.10.2022 10:52

Ветеранът Гуспа напусна достойно Фермата

Видян 755 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Един от най-очакваните дуели в осмия сезон на Фермата по бТВ завърши с разгром на легендата Димитър Господинов, по-известен като Гуспа.


Ветеранът от първото издание на предаването не успя да си извоюва реванш на Арената, за който копнееше от седем години. Организаторът на приключения сред природата отпадна след тежък, но спортсменски дуел от строителя и бивш хандбалист Калин Евтимов. Гуспата от отбор Стари герои съзнателно посочи за съперник един от най-силните представители на конкурентния тим Нови надежди.


„Искам да дам пример както на моите деца, така и на всички останали, че трябва да избираме не лесния, а достойния път. И дори да изгубим, да си тръгнем с вдигната глава“, каза участникът. Той мечтаеше да спечели двубоя, за да зарадва и мотивира сина си, който страда от детска церебрална парализа. Покрити с пръст и останали без дъх, опонентите влязоха във втората битка, която беше предизвикателство не за тялото, а за ума. Двамата обаче не показаха солидни знания по темите от Алманаха.
 



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 В памет на кинокритика А. С. 21.10.2022 09:10

    Тези лигавщини и жалки опити за улично оригиналничество на двамата водещи продуценти, особено на Иван в началото на всеки нов епизод, ми идват вече в повече. Пресолиха и предобриха всяко свое появяване на екрана. За мен лично особено Иван, но и Андрей вече се превръщат вместо в оригинални водещи, в едни досадни дразнители на всичко елегантно и естетическо. Те явно се опитват да слязат на нивото на средностатистическия дъбилен зрител, за да набират по-голям пийпълометричен капитал, но така обиждат останалите , макар и малко все още адекватните зрители с вкус за есетика и финес.Това тяхно лигавене, гевезене , макар и да е само за 2-3 минути в началото на всеки епизод е токова тъпо, пошло и противно, че гледайки епизодите на Нетера ТВ на записа на "видиотека", направо превъртам въвеждащите коментари на Иван и Андрей, за да не се дразня и да не ми се разваля настроението. Иначе някъде по средата на епизодите Иван и Андрей , понякога се "изпускат" да кажат и по нещо смислено. Явно са умни, особено Андрей, но защо се правят на тупунгери, на лигавещи се дебили, за мен си остава загадка. Според мен Иван и Андрей вече са се износили сценично и нямат вече какво ново и оригинално да ни кажат.Явно някой с дърводелско чувство за хумор, ги е "посъветвал", по езуитски, малко в тяхна вреда, че така са "много оригинални" да се правят на колуни и да пресолват манджата или предобрят иначе свестното реалити.Те явно сами се азбавляват със собственото си маскарене.Но за зрителите с вкус това си е чиста проба на безвкусица и проява на КИЧ.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей