Свързани новини

29.11.2019 09:30

Унгария напуска Евровизия - била "твърде гей

Видян 1678 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Унгарското правителство реши да се оттегли от конкурса, без да посочва официална причина. Според информиран източник, цитиран от "Гардиън" обаче, причината са връзките на Евровизия с ЛГБТ общността.

Евровизия била "твърде гей" за унгарското правителство. Затова страната е решила да се оттегли от европейския певчески конкурс, съобщава "Гардиън". Не е посочена официална причина за това оттегляне, но спекулациите вече са в ход. Източник, близък до унгарската обществена телевизия MTVA, съобщава за враждебността на унгарското правителството на Виктор Орбан към връзките между конкурса Евровизия и ЛГБТ общността, пише "Поан".

Проправителственият коментатор Андраш Бенцик сравнява Евровизия с "хомосексуална флотилия" и смята, че Унгария ще бъде по-добре психически, ако не участва в конкурса. "Много млади хора смятат, че това шоу е напълно публично, но по време на спектакъла ставаме свидетели на унищожаването на вкуса на публиката с виещи травестити и жени с бради", смята Андраш Бенци, цитиран от "Гардиън".

Според цитати в унгарския сайт Index.hu от други унгарски медии Унгария е решила да се оттегли от конкурса, който вече се смята за "твърде гей".


Източник: Гласове

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни